DALILA DRAGOJEVIĆ HITNO OPERISANA: Osvanule slike iz bolnice, oglasila se i ona! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.03.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operisana bivša zadrugarka!

DALILA DRAGOJEVIĆ HITNO OPERISANA: Osvanule slike iz bolnice, oglasila se i ona! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Ata Images

Nekadašnja učesnica rijalitija, Dalila Dragojević, koja je poznata po svojoj aktivnosti na TikTok platformi, nedavno je obavestila svoje pratioce da se nalazi u bolnici. Na svom TikTok profilu, gde redovno komunicira sa svojim fanovima, podelila je fotografije iz bolničkog kreveta na kojima se vidi da je priključena na infuziju.

Uz fotografije, Dalila je napisala poruku zahvalnosti svojim fanovima koji su iskazali zabrinutost za nju, ističući da je operacija prošla u najboljem redu. 

- Samo da se zahvalim i javim svim dobrim ljudima koji su se zabrinuli za mene i pisali poruke podrške. Operacija je prošla u najboljem redu. I ovo smo preživeli. Idemo dalje, sve do medalje - napisala je ona ispod fotografije.

Dalila je otkrila da joj je u posetu došla njena bivša cimerka iz rijalitija, Marijana Zonjić, koja joj je donela plišanu igračku na poklon. Dragojevićka je istakla da joj je Marijana donela poklon" koja je, prema Marijaninim rečima, "ljuta, ali sluti na radost". 

Podseećamo, Dalila je nedavno podelila i video snimak u kojem je govorila o svom dečku i planovima za preseljenje u Ameriku. Ovaj video je izazvao veliku pažnju među njenim pratiocima, te su mnogi izrazili želju da saznaju više o njenim budućim planovima i promenama u životu, ali više nije poznato da li je ona i dalje u vezi sa tim dečkom, jer dugo nije govorila o njemu.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević, koja je poznata po svom iskrenom i direktnom pristupu na društvenim mrežama, nastavlja da intrigira svoje fanove, pružajući im uvid u svoj život i otvarajući teme koje ih zanimaju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading