GLUMICI UBILI PSA ISPRED KUĆE: Dostavljač pucao u nedužnu životinju, hitno se oglasila POLICIJA! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirana glumica podelila tužne vesti!

GLUMICI UBILI PSA ISPRED KUĆE: Dostavljač pucao u nedužnu životinju, hitno se oglasila POLICIJA! ŠOK! (FOTO)

Foto: Credit: Eddy Chen / Everett / Profimedia

Endži Harmon, slavna holivudska glumica, poznata po ulogama u serijama "Red i zakon" i "Rizoli i Ajls", obratila se pratiocima na društvenoj mreži Instagram i saopštila tužne vesti.

Naime, Endži je otkrila da je njen voljeni ljubimac ubijen i to od strane dostavljača poznate kompanije "Instacart". U okviru svoje objave priznala kako je nastradao njen pas.

- Tokom Uskršnjeg vikenda, dostavljač za "Instacart" je pucao i ubio našeg divnog Olivera. Izašao je iz auta, dostavio hranu i onda ubio našeg psa - počela je Endži i nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie Harmon (@angieharmon)

- Kamera na našem zvonu se punila u kući, što je on video i znao da ga ništa ne snima. Policija ga je pustila na slobodu jer je tvrdio da se branio. Nije imao nikakvu ogrebotinu na sebi niti su njegove pantalone bile pocepane. 

- Predstavljao se kao žena pod imenom Merle. Ubio je našeg psa dok smo moje ćerke i ja bile u kući i ponavljao: "Da, ubio sam vašeg psa. Da, jesam". Traumatizovani smo i slomljeni zbog gubitka našeg voljenog psa i člana porodice - napisala je Endži, dok je na storiju dodala:

- Čoveku koji je oduzeo Olija od nas: Ono što si uradio je odvratno i neoprostivo. Ne samo da si na oduzeo člana porodice, već si nam naneo traume koje se ne mogu opisati. Činjenica da neko može da uradi tako nešto nehumano je meni nerazumljivo i slomljena sam što nisam mogla da se oprostim od njega.

Republika

Foto: Instagram.com/angieharmon

Objava Endži Harmon

Iz policije su podelili saopštenje za časopis "People", gde su objasnili šta im je dostavljač rekao.

- On je ispričao policiji da ga je pas napao dok se nalazio u dvorištu i da se branio ispaljujući jedan hitac koji je ubio psa. Drugi pas je bio prisutan, ali ga nije napao - rekli su iz policije, a protiv dostavljača nije podneta tužba od strane njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading