OGLASILA SE SABALENKA: Nakon samoubistva njenog bivšeg dečka, teniserka poslala EMOTIVNU PORUKU!

Autor: M. M.

Sport

02.04.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arinu zadesila strašna tragedija.

OGLASILA SE SABALENKA: Nakon samoubistva njenog bivšeg dečka, teniserka poslala EMOTIVNU PORUKU!

Foto: Tanjug/AP

Arina Sabalenka, nakon što je samoubistvo izvršio njen bivši dečko Konstantin Kolcov, konačno se oglasila i poslala poruku pratiocima kojima se emotivno zahvalila na podršci.

Kolcov je, inače, skočio s balkona jednog hotela u trenutku kada je ona igrala na turniru u Majamiju.

- Želim da iskoristim trenutak da se zahvalim svim mojim fanovima na vašoj ljubavi i podršci u ovom teškom trenutku. Vaše lepe reči mnogo znače i ja ih nosim sa sobom svaki dan. Tako sam zahvalan za sve od vas - napisala je ona na društvenim mrežama.

Arina je nedavno ispala rano sa Majamija, pobedila je Ukrajinka Ana Kalinjina, ali nije ni mogla da se fokusira na tenis posle svega što joj se desilo sa bivšim momkom.

Ona je otkrila da njih dvoje pre Konstantinove smrti više nisu bili zajedno.

- Konstantinova smrt je nezamisliva tragedija, iako više nismo bili zajedno, srce mi je slomljeno. Molim vas poštujte moju privatnost i privatnost njegove porodice tokom ovih teških trenutaka - rekla je Sabalenka.

Arina i Kolcov su bili u vezi od 2021. godine, a bili su jedno drugom najveća podrška.

Nekadašnji poznati hokejaš je tokom igračke karijere bio učesnik na dva turnira Olimpijskih igara 2002. i 2010. godine i za nacionalnu selekciju ukupno odigrao 123 meča uz 34 data gola i 21 zabeleženu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading