NOĆENJE 1.500 EVRA! Ovako izgleda HOTEL gde se ubio dečko Arine Sabalenke skokom sa balkona! EVO ŠTA ONA RADI! (FOTO)

Autor: M. M.

Sport

19.03.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pričaju o tragediji u Majamiju.

NOĆENJE 1.500 EVRA! Ovako izgleda HOTEL gde se ubio dečko Arine Sabalenke skokom sa balkona! EVO ŠTA ONA RADI! (FOTO)

Foto: printscreen twitter, profimedia.rs

Bivši hokejaš, učesnik na dva izdanja Olimpijskih igara i član NHL lige  Konstantin Kolcov (42) preminuo je u ponedeljak, pošto je izvršio samoubistvo skočivši sa balkona hotela u kojem je bio u Majamiju.

Sada su osvanule fotografije hotela "St Regis" sa pet zvezdica, gde je Konstantin Kolcov odseo, a gde noćenje košta 1.500 evra.

Foto: www.profimedia.rs

Hotel u Majamiju

Poznata teniserka Arina Sabalenka doživela je strašan udarac pošto se radi o njenom dečku.

On je od 2021. godine bio u vezi sa trenutno drugom teniserkom sveta, koja je prethodno tokom 2019. ostala i bez oca Sergeja koji se takođe bavio hokejom.

Ipak, beloruska teniserka je odlučila da nastupi na Mastersu u Majamiju, uprkos tragičnom gubitku. Verovalo se da bi Sabalenka mogla da odustane od turnira nakon smrti svog dečka, ali je ipak odlučila da se takmiči. Nedugo nakon smrti partnera pojavila se na terenu i trenirala.

 

 

Kolcov je tokom igračke karijere bio učesnik na dva turnira Olimpijskih igara 2002. i 2010. godine i za nacionalnu selekciju ukupno odigrao 123 meča uz 34 data gola i 21 zabeleženu asistenciju.

U vreme igračkih dana promenio je opremu brojnih ekipa u KHL-u (Omladina, Dinamo Minsk, AK Bars, Severstal, Spartak Moskva), dok je od 2002. do 2006. godine bio i član Pitsburg Pingvinsa u NHL-u.

Prerana smrt Kolcova se dogodila mesec dana pre njegovog rođendana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading