POSLE VELIKE TRAGEDIJE SABALENKA DONELA NAJVAŽNIJU ODLUKU: O ovome bruji ceo svet!

Autor:

Sport

19.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstantin Kolcov preminuo u 42. godini.

POSLE VELIKE TRAGEDIJE SABALENKA DONELA NAJVAŽNIJU ODLUKU: O ovome bruji ceo svet!

Foto: Tanjug/AP

Beloruska teniserka Arina Sabalenka je odlučila da nastupi na Mastersu u Majamiju, uprkos tragičnom gubitku svog partnera Konstantina Kolcova.

Prema informacijama "Tennis Channel US", postojale su naznake da bi Sabalenka mogla da odustane od turnira nakon smrti svog dečka, ali je ipak odlučila da se takmiči.

Konstantin Kolcov, bivši beloruski profesionalni hokejaš, izvršio je samoubistvo u utorak u 42. godini, ostavljajući Sabalenku u dubokoj tuzi. Kolcov je bio dugogodišnji partner teniserke i bio je poznat po sjajnoj karijeri u hokeju, kako u beloruskoj reprezentaciji, tako i u klubovima kao što su Pitsburg Pingvinsi i Salavat Julajev.

Republika

Foto: printscreen twitter

Konstantin Kolcov

Trenutno druga teniserka sveta je javno izrazila svoju tugu i ljubav prema Kolcovu putem društvenih mreža, gde je često delila njihove zajedničke trenutke i fotografije. Njih dvoje su bili nerazdvojni, a Kolcov je bio uz nju i kada je osvajala titule na Australijan openu.

Ovo nije prvi gubitak koji je Sabalenka pretrpela, jer je ranije izgubila oca koji joj je bio velika podrška i motivacija u životu i karijeri. Sada se suočava sa još jednom teškom tragedijom, ali je ipak odlučila da se vrati teniskom terenu i nastupi u Majamiju.

Arina Sabalenka je javno iskazala svoju ljubav prema Kolcovu, nazivajući ga svojom "najdražom osobom, najboljim prijateljem i najjačom podrškom". Njih dvoje su imali velike planove za budućnost, a teniserka je izrazila nadu da će ostvariti sve što su zajedno planirali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading