ŠOK IZ BELORUSIJE: Dečko Arine Sabalenke je ipak IZVRŠIO SAMOUBISTVO!

Autor:

Sport

19.03.2024

15:28 >> 15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove informacije bacaju senku na kompletan događaj.

ŠOK IZ BELORUSIJE: Dečko Arine Sabalenke je ipak IZVRŠIO SAMOUBISTVO!

Foto: printscreen twitter

Konstasntin Kolcov

Bivši hokejaš, učesnik na dva izdanja Olimpijskih igara i član NHL lige  Konstantin Kolcov (42) preminuo je u ponedeljak.

Kolcov je bio momak druge teniserke sveta Arine Sablanke, a smrt ga je zadesila u Majamiju, gde je došao da podrži svoju izabranicu na WTA turniru.

Prvobitne informacije su govorile da je Kolcov preminuo usled tromboembolije, ali mediji u Belorusiji sada pišu da se radi o samoubistvu!

 

 

Prema navodima "Tribune", policija Majamija je podnela izveštaj u kome piše da je Kolcov oduzeo sebi život.

Od Kolcova se oprostio bivši klub Salvata Julajev.

Bio je jaka i vesela osoba, voleli su ga i poštovali igrači, kolege, navijači. Konstantin Jevgenijevič se zauvek upisao u istoriju našeg kluba. Neka počiva u miru - napisao je klub iz Ufe.

Arina i Kolcov su bili u vezi od 2021. godine, a bili su jedno drugom najveća podrška.

Kolcov je tokom igračke karijere bio učesnik na dva turnira Olimpijskih igara 2002. i 2010. godine i za nacionalnu selekciju ukupno odigrao 123 meča uz 34 data gola i 21 zabeleženu asistenciju.

U vreme igračkih dana promenio je opremu brojnih ekipa u KHL-u (Omladina, Dinamo Minsk, AK Bars, Severstal, Spartak Moskva), dok je od 2002. do 2006. godine bio i član Pitsburg Pingvinsa u NHL-u.

Prerana smrt kolcova se dogodila mesec dana pre njegovog rođendana, a prošle godine Arina mu je uputila emotivnu čestitku.

Volim te. Srećan rođendan ljubavi moja. Ti si moja najdraža osoba, moj najbolji prijatelj i moja najjača podrška. Mir je s tobom, snaga, strpljenje i zdravlje. Nadam se da ćemo imati sve što smo planirali. Volim te - napisala je Arina na Instagramu 17. aprila prošle godine na Konstantinov rođendan.

Ovo je još jedan veliki udarac za Arinu, koja je 2019. godine ostala bez oca koji joj je bio najveća podrška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading