NOVAK RASPOLOŽEN U INDIJAN VELSU! Čas američkog fudbala sa Sabalenkom!

Autor: M. M.

Sport

06.03.2024

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković pronalazi vremena i za rekreaciju.

NOVAK RASPOLOŽEN U INDIJAN VELSU! Čas američkog fudbala sa Sabalenkom!

Foto: prinskrin

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, pokazuje izuzetno dobro raspoloženje pred start turnira u Indijan Velsu, gde se priprema prvi put posle pet godina. Osim što je maksimalno ozbiljan tokom treninga, Đoković je pronašao vreme da se druži sa poznatim ličnostima van terena, uključujući i jednu od najpopularnijih holivudskih glumica Šarliz Teron.  

Zanimljivo je da je Novak izabrao za sparing partnere dva ozbiljna igrača, rivale na terenu, ali i velike prijatelje van njega. Pored treninga sa Grigorom Dimitrovim, Đoković je delio teren i sa Danilom Medvedevim, pri čemu je trening sa potonjim bio otvoren za publiku. Fotografije i snimci svedoče o krcatom tribinama, dok su svi prisutni želeli da vide Novaka u akciji sa velikim rivalom.

Novak se takođe družio i sa Arinom Sabalenkom, sa kojom se oprobao u američkom fudbalu, pružajući šou svima koji su imali prilike da ih gledaju u okviru kompleksa na Indijan Velsu. Ta neobična aktivnost pokazuje opušteni i zabavni aspekt Đokovićeve ličnosti van teniskog terena.

 

 


U prvom kolu turnira, Novak Đoković je slobodan, dok će se u drugom kolu susresti sa boljim iz duela Vukić - Močizuki, koji je zakazan za 9. mart. Sa nestrpljenjem se očekuje Novakov povratak na teren i njegova borba za još jedan veliki teniski trijumf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading