HIT SCENA IZ INDIJAN VELSA: Pogledajte kako i GDE se Novak Đoković priprema za povratak!

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta u elementu.

HIT SCENA IZ INDIJAN VELSA: Pogledajte kako i GDE se Novak Đoković priprema za povratak!

Foto: instagram.com

Novak se zagreva

Prvi teniser sveta Novak Đoković se uveliko priprema za učešće na prestižnom teniskom turniru Indijan Vels. Nakon pet godina, Novak se vraća na ovaj turnir i vrši poslednje pripreme za takmičinje u "američkoj pustinji". Danas je odradio prvi trening na centralnom terenu, ali je iznenadio sve svoje navijače objavivši fotografiju na Instagramu na kojoj vežba istezanje na jednom parkingu.

Novak Đoković će imati privilegiju da kao prvi nosilac bude slobodan u prvom kolu, a zatim će se suprotstaviti pobedniku duela između Aleksandra Vukića i jednog od učesnika kvalifikacija. Ovo je prvi put posle pet godina da Đoković učestvuje na ovom turniru, pružajući publici priliku da ga ponovo gleda u akciji na ovom prestižnom takmičenju.

Prema mišljenju kladionica, Novak Đoković je apsolutni favorit za osvajanje titule na Indijan Velsu, sa koeficijentom od 3. Iza njega se nalazi Janik Siner sa koeficijentom 4, dok sledi Karlos Alkaraz sa koeficijentom 5. Đoković je već neko vreme u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je prvo trenirao na terenima UCLA univerziteta, pripremajući se za povratak na ovaj turnir koji mu je doneo mnogo uspeha u prošlosti.

Novak Đoković je pet puta bio šampion Indijan Velsa, što ga čini rekorderom po osvojenim grend slem turnirima. Poslednji put je osvojio titulu 2015. godine, pobedivši u finalu Miloša Raonića. Ovo čini Novakov povratak na Indijan Vels još značajnijim, jer se vraća na teren gde je ostvario izuzetne uspehe u prošlosti. S obzirom na svoj neverovatan uspeh na ovom turniru, očekivanja su visoka, a navijači nestrpljivo iščekuju Novakov povratak na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading