POVREDE SU GA UNIŠTILE, A ŽREB DOKRAJČIO! Nadalu se smeši PAKAO u "kalifornijskoj pustinji"!

Autor:

Sport

05.03.2024

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac nije imao sreće na izvlačenju parova za Indijan Vels.

POVREDE SU GA UNIŠTILE, A ŽREB DOKRAJČIO! Nadalu se smeši PAKAO u "kalifornijskoj pustinji"!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Žreb za prvi Masters u sezoni nije imao milosti prema najboljem španskom teniseru u istoriji Rafaelu Nadalu. "Bik sa Majorke" nalazi se u Novakovoj polovini "kostura" i od samog starta čeka ga bukvalno - pakao!

Već na startu turnira "kralj šljake" imaće brutalno težak posao, pošto će mu rival u prvom kolu biti Miloš Raonić iz Kanade, nekada treći igrač ATP liste (2016. godine).

Ukoliko prođe Crnogorca sa kanadskim pasošem, u drugoj rundi čeka ga nova velika mina u liku Danca Holgera Runea.

Potencijalni rival u trećem kolu je bolji iz duela između još jednog Kanađanina, Denisa Šapovalova i Italijana Lorenca Musetija, a u četvrtom kolu najverovatnije bi išao na američkog "bombardera" Tejlora Frica.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Miloš Raonić i Novak Đoković

Rival u četvrtfinalu mogao bi da mu bude najbolji ruski teniser Danil Medvedev, a u eventualnom polufinalu usledio bi "klasik" svih vremena i okršaj sa najboljim na svetu Novakom Đokovićem.

Ne treba zaboraviti da je Nadal od starta sezone nastupio samo na turniru u Brizbejnu gde je poražen od Džordana Tompsona u četvrtfinalu. Pre toga je zbog problema sa povredom propustio skoro celu 2023. godinu. Nakon egzibicije sa Karlosom Alkarazom u Las Vegasu izjavio je da još uvek razmatra svoje učešće u "kalifornijskoj pustinji".

Inače, valja podsetiti da će najbolji teniser u istoriji Novak Đoković, posle odmaranja u prvom kolu, u drugoj rundi igrati protiv Aleksandra Vukića iz Australije ili kvalifikanta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading