ŠAMPION KROČIO NA TEREN! Nole odradio prvi trening u "kalifornijskoj pustinji"! Sparingovao je sa MALO POZNATIM teniserom! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.03.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok čeka rivala u drugom kolu Mastersa Indijan Vels.

ŠAMPION KROČIO NA TEREN! Nole odradio prvi trening u "kalifornijskoj pustinji"! Sparingovao je sa MALO POZNATIM teniserom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je odradio prvi trening u Indijan Velsu, gde se priprema za svoj povratak na američku turneju, posle petogodišnjeg odsustva iz SAD.

Poslednji put je srpski as učestvovao na prvom Mastersu u sezoni 2019. godine, a može se pohvaliti sa pet osvojenih titula, po čemu je rekorder, uz legendarnog Švajcarca Rodžera Federera.

Posle petogodišnjeg odsustva iz "kalifornijske pustinje", Novak se vraća na teren, ali je slobodan u prvom kolu, dok će se u drugom sastati sa pobednikom meča između Australijanca Aleksandra Vukića i kvalifikanta. Nema sumnje da će Đoković biti favorit koga god da dobije za rivala, pa se očekuje da suvereno prođe do treće runde.

Premijerni trening uoči starta Indijan Velsa, Đoković je odradio sa malo poznatim teniserom Govindom Nandom. Amerikanac indijskog porekla rođen je u Kaliforniji, ima 23 godine i trenutno je 1.186. teniser sveta.

Masters u Indijan Velsu donosi i visok nagradni fond od impresivnih 9.495.555 dolara, privlačeći tako vrhunske tenisere iz celog sveta. Treba reći da titulu brani mladi Španac Karlos Alkaraz, najveći Novakov rival na ATP listi, sa kojim ne može da se sastane pre finala.

Novak Đoković je poznat po svojoj izuzetnoj mentalnoj i fizičkoj pripremljenosti, kao i po svojoj upornosti i odlučnosti na terenu. S obzirom na njegovu prošlu dominaciju na ovom turniru, očekuje se da će ponovo pokazati svoje majstorstvo i boriti se za još jednu titulu u Indijan Velsu.

Navijači širom sveta su uzbuđeni zbog povratka Đokovića na teren, a očekuje se da će mu pružiti snažnu podršku tokom mečeva. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju kako će se najbolji u istoriji snaći pred američkom publikom i kakve će partije prikazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading