KADA SAM VIDELA OVO NA MAJČINOM TELU, ZNALA SAM DA JE U AFERI SA MOJIM MUŽEM: Jedan detalj ih nepogrešivo ODAO, sve se RAŠČISTILO dve nedelje kasnije! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka je od majke doživela veliku izdaju.

KADA SAM VIDELA OVO NA MAJČINOM TELU, ZNALA SAM DA JE U AFERI SA MOJIM MUŽEM: Jedan detalj ih nepogrešivo ODAO, sve se RAŠČISTILO dve nedelje kasnije! (VIDEO)

Foto: Tiktokkatenacious

Kada je žena saznala da su njen muž i mama imali aferu, bila je zapanjena - i još više zbunjena kada je shvatila da je njena mama uradila tetovažu posvećenu njenom bivšem. Devojka koja se predstavlja kao Ket na TikToku našalila se da je tetovaža smešna, ali su se mnogi u komentarima pitali kako se nosi sa strašnom situacijom u kojoj se našla. Ket je objasnila da su njen muž i mama imali "četvoromesečnu vezu" i da se njena mama istetovirala u trenutku kada su se viđali.

Ona je podelila da je saznala slučajno, jer je njena mama pokušala da zadrži tetovažu u tajnosti, ali je uhvaćena. Ket je rekla da joj je otac kupio hidromasažnu kadu za baštu, pa je želela da ode u kupovinu kupaćih kostima, a sa njom su pošli mama, muž i mlađa sestra. Žena je rekla da je njena mama delila garderobu sa Ketinom mlađom sestrom, dok su Ket i njen tadašnji muž čekali napolju sa svojim ćerkama bliznakinjama, piše "Miror".

S obzirom na to da su često pitali devojku kako im stoji kupaći kostim, ona se vraćala da pogleda.  Ali, onda je Ket primetila "potpuno novu, svežu tetovažu“ na maminom rebru, a kada ju je Ket pitala kada ju je uradila, njena mama ju je pokrila rukama da sakrije i rekla:

- Nemam novu tetovažu.

Ketina mlađa sestra je tada pitala mamu zašto ona nije znala za tetovažu dok je mama nastavila da poriče.

- Zašto to kriješ? Zašto lažeš o tome? - pitala je. Njena mama je rekla da nije sigurna zašto.

Međutim, Ket je počela da sumnja kada je videla da njen suprug zna za tetovažu, a ona ne. Na telu je istetovirala srce i "molim te poljubi me zauvek". Ket je saznala da su njen muž i mama imali aferu nekoliko nedelja kasnije.

- Ta tetovaža je bila za mog muža - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading