KLADIONICE REKLE SVOJE: Evo ko je prvi favorit za TITULU U INDIJAN VELSU!

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Primamljive kvote dali su bukmejkeri.

KLADIONICE REKLE SVOJE: Evo ko je prvi favorit za TITULU U INDIJAN VELSU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, saznao je put koji ga očekuje na nadolazećem Mastersu u Indijan Velsu, turniru koji je već osvajao čak pet puta, poslednji put 2016. godine. Sa kvotom tri, Đoković se smatra prvim favoritom za osvajanje trofeja na ovom prestižnom takmičenju.

Mladi Italijan Janik Siner, sa koeficijentom četiri, kladionice smatraju drugim favoritom za osvajanje titule na Mastersu u Indijan Velsu. Siner je pokazao impresivan napredak tokom protekle sezone i definitivno će biti igrač na koga će Đoković morati da obrati pažnju.

Karlos Alkaras, trenutni branilac titule na ovom turniru, ima kvotu od pet, što ga svrstava među glavne konkurente za osvajanje trofeja. Mladi Španac je pokazao da može da se nosi sa najboljima i da će svakako biti igrač čiji će nastup biti praćen sa velikim interesovanjem.

Jedan od najvećih iznenađenja na ovom turniru mogao bi biti povratak Rafaela Nadala. Sa kvotom od čak 36, ulog na Nadala mogao bi se isplatiti velikim dobitkom ukoliko se ispostavi da španski teniser uspe da ostvari dubok prodor u turniru.

Miomir Kecmanović dobio je koeficijent 250, dok je Dušan Lajović ocenjen kvotom od 501. Obojica srpskih tenisera imaju priliku da pokažu svoje umeće i iznenade svet tenisa na ovom prestižnom takmičenju.

Novak Đoković će svakako imati težak put ka osvajanju titule na Mastersu u Indijan Velsu, ali sa svojim iskustvom i kvalitetom, definitivno će biti igrač koga će svi protivnici ozbiljno shvatiti. Svi ljubitelji tenisa će sa nestrpljenjem iščekivati početak ovog takmičenja kako bi videli ko će izaći kao pobednik na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading