UDALA SE TEODORA BJELICA: Glumica u TAJNOSTI napravila venčanje sa POZNATIM FUDBALEROM! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

19.03.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Bjelica izgovorila sudbonosno ,,da" poznatom fudbaleru!

UDALA SE TEODORA BJELICA: Glumica u TAJNOSTI napravila venčanje sa POZNATIM FUDBALEROM! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Poznata glumica Teodora Bjelica udala se za poznatog fudbalera Karla Muhara, a njihove fotografije sa privatne ceremonije su se pojavile na društvenim mrežama.

 

Naime, lepa glumica udala se u tajnosti, budući da se u javnosti nije pojavljivala sa novim dečkom, sadašnjim suprugom. Oduševljeni gosti nisu skidali pogled sa zgodnog mladoženje, ali Teodorina venčanica bila je u fokusu, jer je svima oduzimala dah. 

Foto: Instagram.com

Udala se Teodora Bjelica za fudbalera

 

Inače, glumica Teodora Bjelica se prošlog leta pojavila na svadbi Marije Mikić i Jovana Pantića, koje se održalo u jednom prestoničkom restoranu. Na gala proslavu stigla je sa muškarcem, za kojeg kaže da joj je prijatelj, a onda je za Republiku otkrila zbog čega je raskinula sa Igorom Kojićem.

Teodora je tada istakla da partnera nema ni na vidiku, ali da se nikada ne zna kada će se desiti poznanstvo iz snova, što se očigledno sada desilo. 

Foto: ATA Images

Teodora Bjelica i Igor Kojić

 

- Došla sam s najboljim drugom. Nema partnera ni na vidiku, možda u nekim dalekim snovima. Možeš gospodina pravog da upoznaš i kad pođeš da baciš đubre i da prošetaš psa. To se nikad ne zna. Ja sam i s mladine i s mladoženjine strane - istakla je atraktivna glumica, pa progovorila o Igoru:

- Ljudi se upozanju u prolazu, vide da ne ide i raziđu se. Nismo se poklopili jednostavno, nije bilo svađa - dodala je ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading