HIT SNIMAK BAJE MALOG KNINDŽE! Ukrstio glasove sa Jovanom Perišićem - nastao opšti haos!

Autor:

Zabava

19.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baja Mali Knindža zapevao sa Jovanom Perišićem!

HIT SNIMAK BAJE MALOG KNINDŽE! Ukrstio glasove sa Jovanom Perišićem - nastao opšti haos!

Foto: Instagram.com

Poznati pevač Baja Mali Knindža nedavno je obradovao svoje fanove objavom snimka sa jednog slavlja na svom Instagram profilu. Na snimku se može videti kako Baja, Jovan Perišić i Mišo Davidović zajedno pevaju, raspoloženi i puni energije.

Pevači su delovali veoma raspoloženo, što je očigledno iz njihovih osmeha i gestova tokom izvođenja pesme. Njihova zajednička energija doprinela je atmosferi veselja i zabave na slavlju.

 

 


Pored pevača, na snimku se može primetiti i prisustvo advokata Nemanje Berića koji je uživao u Bajinom nastupu. Njegovo prisustvo dodatno je začinilo ovaj događaj, pokazujući da su pevači i njihovi prijatelji uživali u zajedničkom druženju.

Ovaj snimak sigurno je razveselio fanove i pružio uvid u neformalnu i zabavnu stranu života ovih poznatih pevača.

 

Podsećamo, Baja Mali Knindža napisao je mnoge hitove i Jovanu Perišiću (Samo jednom srce voli, Čovek kafanski, Treća smena...), ali i Miši Davidoviću (Braća pijana, Jedina Moja, Boginja...).

Foto: instagram.com/printscreen

Baja Mali Knindža

 

- Čuo sam pesmu "Gnezdo orlovo" i mnogo mi se sviđa jer naginje na etno i ja sam pobornik takve muzike. Ne bih se nikada takmičio na "Evroviziji", ja bih otišao ga "Egzit" da ih sve razbucam - rekao je Baja.

Ja sam dokazao da mogu da napunim sve, ne bolujem ja od toga. Meni je Taš bio vrhunac jer je u centru Beograda i sam sam napravio koncert, niko mi nije pomogao. Spojio sam navijače svih klubova i svi smo pevali zajedno - rekao je Baja za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading