NOVO IZDANJE IVE GRGURIĆ: Zaboravite sve što ste videli do sada, nećete verovati šta je smislila! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić je podelila novu fotografiju i pokazala šta je sada promenila na sebi.

NOVO IZDANJE IVE GRGURIĆ: Zaboravite sve što ste videli do sada, nećete verovati šta je smislila! (FOTO)

Foto: INSTAGRAM.COM

Nekadašnja rijaliti učesnica Iva Grgurić nedavno je prošla kroz operaciju uklanjanja silikona iz grudi. Kako je istakla, procedura je protekla dobro, a već danas bi trebalo da bude puštena iz bolnice.

Iva je otišla u bolnicu u pratnji svoje majke, koja joj je pružila podršku tokom ovog medicinskog zahvata. Iva je istakla da smatra da je preterala sa veličinom grudi te da je želela da ih smanji.

Iva je podelila i neke finansijske detalje vezane za ovu operaciju. Iva je, odmah nakon operacije, na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju iz bolničnog kreveta i svojim pratiocima dala do znanja da je spremna za novi zahvat. Ona je pozirala nasmejana, pa po svemu sudeći nema problem što ponovo ide po totalnu anesteziju, jer joj je najbitnije da svoj izgled dovede do savršenstva. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Iva Grgurić

 

- Osećam se kao da sam krenula na kafu, a ne na smanjivanje grudi. Povela sam predivnu majku sa sobom kao podršku koja mi generalno ne treba, jer se osećam dobro. Ovo mi je neki put već da radim grudi, malo sam preterala uvek je u prvom planu to -  izjavila je Grgurićeva za Blic.

Još uvek se oporavlja od operacije, te nije spremna da podeli utiske, ali je danas objavila fotografiju, gde je prikazala potpuno novu i drugačiju Ivu, a pored grudi, Grgurićeva je promenila i frizuru, kako bi potpuno bila zadovoljna svojim izgledom, na kom svakodnevno radi. Redovno trenira, radi tretmane lice i neće se smiriti sa korekcijama, dokle god ne bude kompletno srećna u svojoj koži.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Iva Grgurić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading