SUPRUZI NAŠEG PEVAČA U BOLNICI SAOPŠTILI DA ĆE JOJ MUŽ PREMINUTI: Kada su rezultati od doktora stigli, samo joj je poručio JEDNO!

Autor:

Zabava

17.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani otkrio veliku tajnu!

SUPRUZI NAŠEG PEVAČA U BOLNICI SAOPŠTILI DA ĆE JOJ MUŽ PREMINUTI: Kada su rezultati od doktora stigli, samo joj je poručio JEDNO!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić

Poznati folker Radiša Trajković Đani je nedavno bio gost u emisiji ,,Razotkrivanje" kod voditeljke Milene Videnović, a tom prilikom je otvorio dušu o svom životu. Naime, Trajković se u jednom trenutku prisetio perioda kada je njegova supruga Slađana Trajković morala da ide pod nož kako bi izvadila silikone iz usana. 

Tada je, kako priča poznati folker u emisiji, Slađa bila u sobi sa ženom iz Crne Gore, a kroz priču su njih dve se ispričale o zdravstvenom stanju Đanija. Kada je Slađa izašla iz bolnice, došla je kući i počela da plače, jer joj je žena saopštila da njen suprug može svakog trenutka da premine, zbog toga što ima šećer, a voli da popije. 

Foto: Instagram.com

Slađa Trajković i Đani

 

Nakon toga, kako bi joj dokazao da je zdrav, Đani je odlučio da ode kod doktora i izvadi sve rezultate, a potom ispričao šta se desilo kada se vratio kući:

- Pumpala je usta, ranije, pa je vadila silikone. Ležala je sa nekom Crnogorkom i ona joj ej rekla da muž ima šećer, da pije, da je pitanje dana kada može da umre, napumpala joj glavu nekim stvarima, došla je kući i počela da plače da ću umreti. Otišao sam kod doktora da se izvadi krv, sve sam izvadio. Sedim kod kuće šećer 600, svi rezultati, tumor markera, rekoh Slađa, otvori dva piva, da pročita ove rezultate - ispričao je Đani u emisiji ,,Razotkrivanje". 

Foto: printscreen/instagram

Slađa Trajković i Đani

 

- Ja kažem Slađi:"Ih, ljubavi, kad sam bio sa njom, pre petnaest godina. Pita me Slađa:"Pre koliko?" Ja kažem, ima petnaest godina sigurno, a Slađa me onda pita koliko smo mi u braku. Ja kažem sebi, jao Đani, sedi miran, budaletino - ispričao je najiskrenije popularni pevač.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading