PEVAČICA JAVNO ZAPRETILA VODITELJU PINKA: On objavio ŠOK SNIMAK, a ono što je usledilo je sve iznenadilo!

Autor:

Zabava

17.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić napravila je hit scenu na Instagram profilu!

PEVAČICA JAVNO ZAPRETILA VODITELJU PINKA: On objavio ŠOK SNIMAK, a ono što je usledilo je sve iznenadilo!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Pevačica Gordana Goga Sekulić poznata je po uspešnoj muzičkoj karijeri, a nakon što se ostvarila u ulozi majke, njen život se promenio iz korena. Goga je poznata po mnogim hitovima, koji se i danas slušaju, a iza sebe ima i viralni snimak o kom se i danas bruji. 

Foto: Instagram printscreen

Goga Sekulić

 

Naime, pre nekoliko godina snimak na kom Goga Sekulić peva na jednom veselju izvornu pesmu ,,Ivanova korita", te je napravila lapsus i otpevala ,,Poliva je vodom majka". Taj snimak i danas kruži društvenim mrežama, a sada je podelio i voditelj Pinka i emisije ,,Ekskluzivno" Nikola Rumenić, koji se našalio sa pevačicom. 

Nikola je na svom Instagram profilu podelio snimak Sekulićeve, što je ona takođe uradila i našalila se sa voditeljem ružičaste imperije:

Rumeniću, opet, a? Moraću malo da te polijem vodom - napisala je Goga na Instagram storiju, uz emotikon smeha. 

Foto: Instagram.com

Goga Sekulić Instagram

Jasno je da je u pitanju bila samo šala Goge i Nikole, budući da su njih dvoje dobri saradnici već godinama unazad i da su pravili vrlo uspešne i gledane priloge tokom pevačicine karijere. 

- Nekada su se svi stideli da izgovore ime moje pesme ‘Gaćice’, a danas je ona gospodska pesma.  Za album „Gaćice“ morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro otplatila, jer sam imala i kredit za stan.  Kada sam uradila jednu pesmu sa Marinom i Damirom morala sam da prodam auto kako im ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao. A kada sam divljala sa A8 po gradu, tad su svi pitali ko stoji iza mene. Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji. Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim - rekla je Goga za Grand.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading