ZAVIRITE U KUTAK MALOG PERUNA: Amidžićeva Mina pokazala ko čuva njihovog tek rođenog sina, ODUŠEVIĆE vas prizor! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen i Mina uživaju u svakom trenutku sa sinom!

ZAVIRITE U KUTAK MALOG PERUNA: Amidžićeva Mina pokazala ko čuva njihovog tek rođenog sina, ODUŠEVIĆE vas prizor! (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović postali su ponosni roditelji 9. marta kada je Mina uspešno donela na svet njihovog sina Peruna. Porodila se u privatnoj klinici, a sve je prošlo u najboljem redu. Sada svakodnevno uživaju sa bebom koja neretko deli fotografije iz porodičnog doma na svom Instagram profilu.

Mina je danas objavila fotografiju kutka za bebu na kojoj se vidi krevetac pored kojeg nadgleda malog Peruna njihov pas Čaka. Uz fotografiju je napisala: "Obezbeđenje 24/7" uz smejuljka emodži. Ova neobična slika privukla je pažnju mnogih pratilaca na društvenim mrežama, koji su bili oduševljeni što lepa voditeljka sa njima deli privatne trenutke i pokazuje kako uživa u majčinstvu. 

Republika

Foto: instagram.com

Mina Naumović podelila privatni trenutak iz porodičnog doma

Inače, Ognjen Amidžić nedavno je podelio svoje utiske o ulozi oca i brizi o novom članu porodice. Rekao je da je iskustvo jako zanimljivo, slatko i novo, te da se sa bebom ulazi u novi ritam ishrane i spavanja. 

- Imam to iskustvo, gledam na to malo drugačije, ali je to neopisiv osećaj kada se desi, kao da iznova sve proživljavaš. Potrudiću se da neko iskustvo prenesem na ovo. I sam doživljavam to drugačije, to je neki osećaj koji je poseban, ali ja sam preodgovoran kada su deca u pitanju. Ja sam: "Samo da bude sve okej, da bude kako treba, da ne fali ništa" i to - rekao je voditelj, te je otkrio da li su se upoznali Matija i mali Perun:

Republika

Foto: instagram.com/amigshow

Ognje Amidžić postao otac po drugi put

- Ovih dana će da dođe, onda ću vam preneti utiske... Naravno, to ne može da se objasni. Jesam, ali što da ne, voleo bih da se desi još neko dete - dodao je on za "Premijeru".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading