PRVA FOTKA MALOG PERUNA AMIDŽIĆA: Ognjenova Mina pokazala naslednika, ovaj prizor će vas RAZNEŽITI! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Ognjenova Amidžića pokazala kako izgleda njihov sin Perun!

PRVA FOTKA MALOG PERUNA AMIDŽIĆA: Ognjenova Mina pokazala naslednika, ovaj prizor će vas RAZNEŽITI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mina i Ognjen

Voditeljka Mina Naumović Amidžić, supruga svog kolege Ognjena Amidžića, nedavno se porodila i na svet donela sina, kom je poznati par dao ime Perun. Mina je sada prvi put pokazala sina na društvenoj mreži Instagram, što je sve raznežilo.

Ognjen ju je uslikao nasmejanu, dok je držala Peruna u ruci.

- Život je lep - napislaa je novopečena mama. 

Republika

Foto: Instagram.com

Mina i mali Perun

Ognjen je pre samo četiri dana proslavio rođenje drugog naslednika.  Na proslavi, prisutni su imali priliku da vide Ognjena kako se veseli sa prijateljima, a jedan od detalja koji je privukao pažnju jeste trenutak kada su mu iscepali majicu na kojoj je pisalo "Dobro došao, Perune", na šta je Ognjen reagovao sa osmehom na licu.

Inače, Amidžić se u jednom momentu latio mikrofona i zapoveo svoju pesmu "Obala", koju je svojevremeno otpevao sa pokojnim kolegom Marinkom Madžgaljem u grupi "Flamingosi".

Podsećanja radi, Ognjen Amidzić je ispričao da je ime za bebu izabrao on, a da se Mina odmah složila kada je čula njegov predlog.

- Dugo sam razmišljao o tom imenu. Kada sam Mini predložio, njoj se to dopalo. Hteo sam da pronađem ime koje je u našoj tradiciji, koje je specifično. Ima dobru simboliku. Nisam čuo da se neko zove Perun. Kasnije su mi javili da i u porodici imamo jednog Peruna, da se tako zove sin moje sestre. Videćemo, trenutno, mi smo se složili da ne liči ni na koga, liči sam na sebe. Ne bih mogao da kažem ni da je na mene, ni da je na nju. Videćemo u pubertetu šta je od koga povukao, ima kosu, sav je onako čist. Lagano je prošao porođaj, sve je onako kako treba - rekao je on u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading