ACO PEJOVIĆ DOŽIVEO STRAVIČNU SAOBRAĆAJKU: Zakucao se autom u drvo, izneo sve detalje njegove BURNE MLADOSTI!

Autor:

Zabava

19.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović progovorio o danima kada je imao saobraćajnu nesreću!

ACO PEJOVIĆ DOŽIVEO STRAVIČNU SAOBRAĆAJKU: Zakucao se autom u drvo, izneo sve detalje njegove BURNE MLADOSTI!

Foto: ST/N. Pančić

Aco Pejović

Aco Pejović, popularni pevač, nedavno je podelio sećanje na svoje najgore pijanstvo, kada se zakucao automobilom u drvo.

- Popio sam čašu više i zakucao se autom u drvo. Slomio sam celu facu. Mladost ludost... To se desilo 8. marta, pa se uvek šalim da su mi žene nešto ugatale - otkrio je Pejović u jednom razgovoru.

Foto: printscreen/RTV Pink

Aco Pejović

 


Pejović je odgovorio na prozivke da uvek vozi skupa kola, ističući da vozi samo sigurna vozila koja mu čuvaju glavu, s obzirom na to da je stalno na putu. Takođe je otvoreno pričao o vremenu provedenom u zatvoru, otkrivajući da je bio uhapšen kada je pokušao nelegalno da pređe granicu između Italije i Francuske.

- Vozim samo sigurna kola, koja mi čuvaju glavu, pošto sam stalno na putu. Ne krijem da sam bio u zatvoru. I to je za ljude. Uhapsili su me kada sam pokušao nelegalno da pređem granicu između Italije i Francuske - rekao je Aco tada za domaće medije.  

U jednom ranijem otkriću, pevač je istakao da se ne libi da peva opasnim momcima.

Foto: Vladimir Lukić

Aco Pejović

 

- Pevao sam im i pevaću dok god budem mogao. To su sjajni ljudi, što da ne. Nekada su davali najveće bakšiše, davnih devedesetih - izjavio je Pejović.

Aco Pejović je svojim iskrenim pričama o svojim iskustvima privukao pažnju javnosti, otkrivajući detalje iz svog života i karijere.

- Vremenom sam to prihvatio kao Božiju volju. Ne pitam sebe šta bi bilo kad bi bilo, ali često uradim ono jedino što mogu za njega - zapalim mu sveću kada odem u crkvu. E, sada, ne znam je li to u redu ili nije, pošto kažu da se onima koji nisu kršteni ne pali sveća, ali ja to radim. Duša je duša, pa čak i dok je plod u majčinoj utrobi. I treba ceniti svaki život i ne davati sebi za pravo da ga prekineš. Zato smo svi puno pazili mlađeg brata - rekao je Pejović jednom prilikom, prenosi "Mondo".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading