MASAKR U ZGRADI: Ubijeno 15 ljudi, a onda se srušilo sve kao kula od karata! Spasioci traže preživele

Autor:

Svet

19.03.2024

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se plaše još goreg scenarija, narod je odavno digao ruke od toga da će se uskoro nešto promeniti

MASAKR U ZGRADI: Ubijeno 15 ljudi, a onda se srušilo sve kao kula od karata! Spasioci traže preživele

Foto: Shutterstock

Najmanje 15 ljudi je ubijeno u izraelskom vazdušnom napadu na kuću u izbegličkom kampu Al Nuseirat u centralnoj Gazi, saopštili su danas palestinski zdravstveni zvaničnici.

Oni su naveli da spasilačke akcije još traju jer se veruje da ima žrtava koje su ostale zarobljene ispod ruševina trospratnice, prenosi Rojters.

Palestinski novinar Omar al-Diravi postavio je video snimak na svoj Instagram nalog, koji pokazuje dolazak povređenih u bolnicu ''Mučenici Al Akse'' u Deir el Balahu.

Dopisnik Al Džazire i lokalni palestinski izvori tvrde da su još najmanje 23 osobe poginule u napadu izraelske vojske na Kuvajtski kružni tok na jugu grada Gaze.

Napad je bio usmeren na plemenski savet koji koordiniše distribuciju humanitarne pomoći u gradu Gazi, dok Al Džazira navodi da su žrtve napada bile na lokaciji koja pripada Agenciji Ujedinjenih nacija za pomoć palestinskim izbeglicama (UNRWA).

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su danas da je oko 300 osumnjičenih terorista privedeno tokom operacije u bolnici Al-Šifa u gradu Gaza.

Prema IDF, među privedenima ima "nekoliko desetina istaknutih terorista" iz Hamasa i Palestinskog islamskog džihada, preneo je Tajms of Izrael.

Uhapšeni operativci su navodno umešani u upravljanje terorističkim napadima na okupiranoj Zapadnoj obali, a među njima je jedinica Hamasa za propagandu i pripadnici raketne jedinice Islamskog džihada, dodaje IDF.

Osumnjičene ispituje vojna obaveštajna služba, pre nego što budu prebačeni u Izrael na dalje ispitivanje. IDF je objavio snimak na kojem se vidi oružje koje je pronašla izraelska vojska u kancelariji pored bolnice, dodaje izraelski list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading