KAĆA ŽIVKOVIĆ PRIZNALA DA JE TRUDNA: Pevačica se povlači iz medija, evo kako izgleda u PETOM MESECU trudnoće!

Autor:

Zabava

19.03.2024

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaća Živković priznala da je trudna.

KAĆA ŽIVKOVIĆ PRIZNALA DA JE TRUDNA: Pevačica se povlači iz medija, evo kako izgleda u PETOM MESECU trudnoće!

Foto: Amig show

Pevačica Katarina Kaća Živković u emisiji ,,Amidži šou" prvi put je priznala da je trudna i da zbog toga odlazi u medijsku ilegalu. Naime, u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, Katarina je priznala da je peti mesec i da je sve vreme krila, jer je imala strah da li će sve biti kako treba. 

Kaća je spremna da postane majka i o tome je uvek pričala sa osmehom, da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke. 

Foto: Amig show

Kaća Živković priznala da je trudna

 

- Kad pre peti mesec? - upitao je voditelj Ognjen. 

- Ovo je moje prvo oglašavanje, nakon ovoga se povlačim u medijsku ilegalu! Zahvalila bih se svim novinarima koji su poštovali da o tome javno ne govorim, razlog je o tome da strah sve bude kako treba! Ovo je blagoslov od boga, imala sam druge planove, završila sam album, ali ovaj život mali u meni je prioritet! Iz tog razloga se povlačim i odmaram - priznala je Katarina Živković. 

Foto: Amig show

Kaća Živković Amig show

Lepa pevačica je kod voditeljke Milene Videnović po prvi put iznela detalje svoje veze, pa opisala čime je osvojio njen partner sa kojim čeka bebu.

- Ja verujem u svog partnera i uvek treba birati partnere koji veruju u vas i koji će u vama gledati jaku, nezavisnu, uspešnu, poslovnu ženu. Mislim da jaka žena uvek bira jakog muškarca. Što se trudnoće tiče, ja već izvesno vreme ističem da želim da se ostvarim kao majka i da je to meni ogromna zelja. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darko

19.03.2024 22:54

A tko joj je to napravil?