KAKVI SU FRAJERI SINOVI NATAŠE NINKOVIĆ: Naslednici naše glumice su ženskih srca lomilice, evo kako danas izgledaju!

Autor:

Zabava

19.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Nataša Ninković pokazala je sinove, za kojima mnoge devojke uzdišu!

KAKVI SU FRAJERI SINOVI NATAŠE NINKOVIĆ: Naslednici naše glumice su ženskih srca lomilice, evo kako danas izgledaju!

Foto: youtube printscreen

Glumica Nataša Ninković, koja je godinama uspešna i omiljena na domaćoj javnoj sceni, retko deli detalje iz svog privatnog života. Međutim, nedavno je napravila presedan otkrivši da je sa svojom porodicom otputovala na skijanje. Na slikama koje je podelila sa svojim pratiocima, možemo videti Natašu kako uživa na snežnim vrhovima Alpa sa svojim sinovima, Lukom i Matijom. Oduševljenje njenih pratilaca nije izostalo, a mnogi su komentarisali izgled naslednika.

Njeni pratioci su bili očarani izgledom Natašinih sinova, a komentari poput "Kakvi frajeri", "Kako su zgodni" i "Ne zna se koji je lepši" samo su neki od mnogobrojnih pozitivnih reakcija ispod objave. Nataša je takođe iznenadila pratioce time što je nakon dužeg vremena pokazala i svog supruga, Nenada Šarenca, koji je stariji od nje čitavu deceniju.

 


Nenad se retko pojavljuje u javnosti, te je ova Natašina objava izazvala posebno interesovanje. Pored toga, glumica se pohvalila i svojim prirodnim izgledom, objavivši fotografiju bez trunke šminke. Njeni pratioci su istakli koliko je lepa i bez šminke, što je izazvalo brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama.

Ovaj potez Nataše Ninković definitivno je izazvao veliko interesovanje javnosti, dajući nam retku priliku da vidimo delić njenog privatnog života i porodice. S obzirom na reakcije na društvenim mrežama, jasno je da su njeni pratioci oduševljeni ovim iskrenim i intimnim trenucima koje je glumica podelila sa njima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading