BRESKVICA ODLETELA IZ ORLOVOG GNEZDA: Isplivalo PRAVO LICE, nikad provokativnija!

Autor:

Zabava

19.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica se vratila u novo staro izdanje!

BRESKVICA ODLETELA IZ ORLOVOG GNEZDA: Isplivalo PRAVO LICE, nikad provokativnija!

Foto: Printscreen/RTS1

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja je bila jedan od glavnih favorita na ovogodišnjem izboru Pesme za Evroviziju, izvela je numeru "Gnezdo orlovo" i osvojila drugo mesto posle pobednice Teye Dore sa numerom „Ramonda“.

U okviru takmičenja PZE, Breskvica se pojavila na velikoj sceni u beloj haljini sa belim anđeoskim krilima i tradicionalnim srpskim pojasom. Njen izbor neutralne šminke doprineo je celokupnom konceptu nastupa.

Foto: RTS Printscreen

Anđela Ignjatović Breskvica

 

Iako je prvobitno publiku privukla svojim trendi imidžom, Breskvica je iznenadila mnoge svojim "etno izdanjem". Ovaj potez privukao je nove fanove, podržavajući njen izmenjeni imidž. U izjavama za medije, isticala je svoju ljubav prema ovakvoj muzici i želju da predstavi pesmu na nešto drugačiji način.

Foto: Printscreen/RTS1

Anđela Ignjatović Breskvica Pesma za Evroviziju

 

Nakon završetka festivala, Breskvica se vratila svom starom stilu. Na svom Instagram profilu objavila je fotografije koje su u skladu sa njenim prethodnim imidžom, pokazujući doslednost u odnosu na ono kako se ranije predstavljala publici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 


Ovogodišnji PZE doneo je promene u imidžu ove mlade pevačice, ali je ona pokazala da je ostala dosledna svom prethodnom stilu nakon završetka festivala.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

- Breskvica je mlada, uspešna i ambiciozna, ali ovog puta nije bilo moguće da pobedi jer joj se u periodu takmičenja za pesmu Evrovizije našla jedna devetka, a kada je tu devetka, nemoguće je postići uspeh. Iako je njena pesma jedna od boljih, meni lično čak najlepša. Generalno, ona ima specifičan numerološki kod po kojem neće moći da ostvari uspeh van Balkana - navela je Ivana za "Alo!"

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading