BRESKVICU POTERAO MALER POSLE PZE: Pevačica očajna, dečko na sve načine pokušava da je se reši!

Autor:

Zabava

11.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica na korak do raskida zbog "Pesme za Evroviziju".

BRESKVICU POTERAO MALER POSLE PZE: Pevačica očajna, dečko na sve načine pokušava da je se reši!

Foto: Smedia

Breskvica

Anđela Ignjatović Breskvica je već dve godine u vezi sa policajcem Nikolom, koji je osam godina stariji od nje. On zbog svog posla ne voli da se eksponira u javnosti i jako mu smeta kada bude uslikan, a sada, nakon takmičenja "Pesma za Evroviziju" i Breskvicine velike popularnosti, njen dečko ima veliki problem.

Iako se oni generalno lepo slažu i podržava Breskvicu u svemu, izvor za Star navodi da je Breskvica u strahu da je Nikola ne ostavi zbog pritiska javnosti. Ona pokušava da ga zaštiti na sve moguće načine, čak su i imali razgovor, gde mu je ona objasnila da će se ova bura stišati i da će opet moći da uživaju u vezi, kao pre.

Više se nigde ni ne pojavljuju zajedno, kako ne bi bili uslikani, pa je pevačica i malo tužna, jer samim tim oni provode i manje vremena zajedno.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Breskvica

 

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica jedna je od glavnih tema u domaćoj javnosti od završetka takmičenja "Pesma za Evroviziju". Mnogi polemišu o tome da li je ona trebalo da odnese pobedu sa pesmom "Gnezdo orlovo", kako je osvojila najviše SMS glasova, a numerološkinja Ivana Skorić otkrila je zbog čega joj je "izmakla pobeda".

Kako je Skorićeva istakla, popularnoj Breskvici bilo je suđeno da izgubi prvo mesto i pre no što se prijavila na prestižno muzičko takmičenje.

- Breskvica je mlada, uspešna i ambiciozna, ali ovog puta nije bilo moguće da pobedi jer joj se u periodu takmičenja za pesmu Evrovizije našla jedna devetka, a kada je tu devetka, nemoguće je postići uspeh. Iako je njena pesma jedna od boljih, meni lično čak najlepša. Generalno, ona ima specifičan numerološki kod po kojem neće moći da ostvari uspeh van Balkana - navela je Ivana za "Alo!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading