ISPLIVALI NOVI DETALJI! Evo gde će biti SAHRANJEN izabranik SLAVNE teniserke!

Autor:

Sport

20.03.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet pogodila šokantna smrt nekadašnjeg hokejaša.

ISPLIVALI NOVI DETALJI! Evo gde će biti SAHRANJEN izabranik SLAVNE teniserke!

Foto: www.profimedia.rs

Bivši hokejaš i dečko druge teniserke sveta Arine Sabalenke, Konstantin Kolcov, preminuo je 18. marta, a utvrđeno je da je uzrok smrti pad sa 21. sprata hotela Sent Regis u Majamiju.

Prvobitna verzija glasila je da je u pitanju plućna embolija, potom je policija objavila da je u pitanju samoubistvo, da bi sada njegova bivša supruga, sa kojom ima troje dece, otkrila da se sumnja da je u pitanju nesrećan slučaj.

Naime, Julija Mihajlova je otkrila da je Kolcov najverovatnije bio mnogo pijan i sumnja da je pao sa terase, jer su u hotelskoj sobi pronađene prazne flaše alkohola.

Foto: printscreen twitter

Konstantin Kolcov

Ona je u intervjuu koji je dala lokalnom mediju u Belorusiji - Zerkalo, otkrila i da će Kolcov biti sahranjen u Belorusiji, iako je živeo u Majamiju, gde je stacionirana i njegova bivša supruga sa njihovo troje dece.

- Prikupljamo dokumentaciju za transport Konstantinovih ostataka u Belorusiju. Minsk je njegova domovina, tu su mu brat i rodbina. Tamo imam mnogo prijatelja, u dobrim sam odnosima sa Kostjinim roditeljima. Naša deca imaju belorusko državljanstvo. Da vidimo kako će sve ispasti. Život u SAD je skup, ne znam gde ćemo da završimo. Dok su deca ovde u školi, videćemo... Sada moramo da rešimo gomilu problema sa kojima se ranije nismo susretali - rekla je Julija Mihajlova.

Uprkos tragičnom dešavanju i gubitku voljene osobe, Arina Sabalenka je odlučila da nastupi na WTA Mastersu u Majamiju, gde će joj rivalka biti velika prijateljica Špankinja Paola Badosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading