MEGAPREOKRET! Dečko Arine Sabalenke ipak nije DIGAO ruku na SEBE! Bivša supruga SVE PRIZNALA!

Autor:

Sport

20.03.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađujuće priznanje žene sa kojom je imao troje dece.

MEGAPREOKRET! Dečko Arine Sabalenke ipak nije DIGAO ruku na SEBE! Bivša supruga SVE PRIZNALA!

Foto: printscreen twitter

Konstasntin Kolcov

Šokantna smrt Konstatina Kolcova, nekadašnjeg hokejaša i izabranika jedne od najboljih teniserki sveta Arine Sabalenke i dalje privlači najveću pažnju svetske sportske javnosti.

Naime, prvobitno su se pojavile dve verzije kako je bivši hokejaš izgubio život, jedna da je umro od plućna embolija, druga da je izvršio samoubistvo.

U međuvremenu je isplivala i treća mogućnost njegove smrti, koju je ispričala Konstntinova bivša supruga Julija Mihajlova, sa kojom ima troje dece.

Foto: Tanjug/AP

Arina Sabalenka

- Upravo sam razgovarala sa medicinskim stručnjakom. Istraga je odnela materijale na toksikološka ispitivanja. Svi rezultati će biti gotovi za mesec dana. Policija je zadržala Konstantinov telefon i laptop dok se uviđaj ne završi. Za sada je nemoguće sa sigurnošću reći da li je u pitanju samoubistvo ili nesreća - istakla je Julija, bivša supruga Kolcova.

Ona je ubeđena da nekadašnji hokejaš nije sam sebi namerno oduzeo život, a to potkrepljuje određenim dokazima.

- To je bila nesreća. Još uvek imamo stari porodični računar sa Konstantinovim mejlom. Znala sam lozinku i uspela sam da otvorim neke mejlove. Konstantin je rezervisao još apartmana na drugoj lokaciji. Kupovine koje još nisu stigle su plaćene. Iznajmio je auto na duže vreme. Odnosno, nije nameravao da umre. Svašta vam može pasti na pamet, ali traga tragedije nije bilo - zaključila je Julija Mihajlova.

Uprkos tragičnom događaju, Arina Sabalenka je potvrdila učešće na Mastersu u Majamiju, gde će joj prva rivalka biti velika prijateljica Paola Badosa iz Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading