ZVEZDA GRANDA IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Novi detalji tragične smrti LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

10.04.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija sve zavila u crno!

ZVEZDA GRANDA IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Novi detalji tragične smrti LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Mujo Hodžić, bivši učesnik "Zvezda Granda", preminuo je juče u 26. godini, a kako se sada navodi, nove informaciju ukazuju na to da je pevač izvršio samoubistvo.

Naime, Hodžić je poslednjih dana navodno bio u lošem psihičkom stanju, što je rezultiralo da sebi oduzme život, prenosi Grandov portal.

Podsećanja radi, Mujo Hodžić takmičio se u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2018/2019. godine, kada se predstavio pesmama "Potražiću oči nešto zelenije" Marinka Rokvića i "Bolje mi je" od Radiše Trajkovića Đanija. Mnogi će ga pamtiti upravo po svom učešću, gde je pokazao izvanredan pevački talenat.

Inače, najbliži članovi porodice pokojnoj pevača su podelili potresne vesti i opraštaju se od prerano preminulog Muje putem tužnih poruka. Hodžić je iza sebe ostavio neutešnu porodicu, a njegova supruga Lejla javno se oprostila od voljenog supruga rečima koje kidaju dušu.

Ode mi duša moja, sve na svetu - napisala je pevačeva supruga uz zajedničku sliku dok su se u komentarima nizale izjave saučešća.

Republika

Foto: Facebook/Lejla Hasić

Mujo Hodžić sa suprugom Lejlom

Takođe, jedan od Hodžićevih prijatelja i kolega, Emir Đulović, izrazio je svoje saučešće potresnim rečima koje je objavio javno na društvenoj mreži Instagam.

Neka ti dragi Alah podari lepi dženet. Iskreno saučešće porodici i ostaloj familiji - napisao je  Đulović koga su ove tužne vesti potpuno zatekle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading