ALEKSA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Gledaću Zvezdu! Rekao sam LAZIĆU DA IGRA DOBRO ODBRANU, drugar sam sa crveno-belima, NEMA ZLE KRVI!

Autor: M. M.

Sport

11.04.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana i reprezentacije Srbije govorio je pred sutrašnji meč sa Valensijom u Evroligi.

ALEKSA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Gledaću Zvezdu! Rekao sam LAZIĆU DA IGRA DOBRO ODBRANU, drugar sam sa crveno-belima, NEMA ZLE KRVI!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana sutra od 20.30 ugostiće Valensiju u poslednjem kolu ligaškog dela sezone u Evroligi, a tim povodom govorio je bek "parnog valjka" i reprezentacije Srbije Aleksa Avramović

Eventualnim trijumfum, ali samo u slučaju da večiti rival Zvezda večeras (19.30) savladala Efes u Instanbulu, crno-beli će izboriti plasman u najboljih deset i doigravanje elitnog takmičenja.

- Naravno da ću pratiti, normalno je da ću gledati. Šta god bude, biće. Ja sam košarkaški ljubitelj, navijaću jer imam mnogo drugara u Zvezdi, gledaću i ostale utakmice. Ja sam normalan čovek, kao i svi ostali - rekao je Aleksa Avramović, pa se osvrnuo na prethodni meč protiv Albe koji je Partizan dobio u Berlinu.

I dalje imamo neke šanse da se domognemo plej-ina. Mi smo protiv Albe bili koncentrisani, davali smo lake poene iz tranzicije. Valensija je promenila trenera, biće motivisani, igraće pred punom halom, ali i mi ćemo biti motivisani.

Priznaje da među košarkašima Crvene zvezde ima mnogo prijatelja.

- Rekao sam Branku Laziću da igra dobru odbranu. Šalim se, nisam pričao, ali sam ih video u tunelu. Mi stalno pričamo i šalimo se. Imamo normalan odnos van terena, nema nikakve zle krvi - zaključio je Aleksa Avramović.

Partizan ima učinak 15-18, dok je tim s Malog Kalemegdana zabeležio samo 11 pobeda i čak 22 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading