ZVEZDA OSLABLJENA U ISTANBULU?! Sferopulos otkrio detalje pred meč sa Efesom!

Autor: M. M.

Sport

10.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli sutra igraju meč poslednjeg kola ligaškog dela sezone u Evroligi.

ZVEZDA OSLABLJENA U ISTANBULU?! Sferopulos otkrio detalje pred meč sa Efesom!

Foto: Vladimir Lukić

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19.30 gostuju Efesu u poslednjem kolu ligaškog dela sezone u Evroligi, a tim povodom govorio je trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Meč u Istanbulu nema rezultatski značaj za goste, dok je domaćinu od krucijalne važnosti u nastojanjima da se domogne desetog mesta koje vodi u doigravanje. Takođe, značajan je i za Zvezdinog večitog rivala Partizan. Zašto? Jer u slučaju pobede tima Janisa Sferopulosa, odnosno trijumfa crno-belih protiv Valensije dan kasnije, Partizan bi zauzeo famoznu desetu poziciju.

Trener Zvezde je najpre govorio o zdravstvenom biltenu.

- Topić još uvek nije trenirao, samo je individualno u nekoj meri. Radi na snazi i mišićima. Davidovac je bolestan, videćemo sutra na treningu hoće li igrati. Lazarević se povredio ahilovu tetivu. Sutra na treningu ću videti ko je spreman da igra - otkrio je Sferopulos i dodao da neće biti kalkulacija:

- Mi ćemo igrati za nas, nećemo igrati za druge, iako ih respektujemo. Za nas je meč važan, nevezano za druge. Spremni smo za plej-of ABA lige, ali prvo smo fokusirani na meč sa Efesom. Imaju pun roster, sećamo se prve runde, imali su mnogo povreda. Moramo se boriti sa svim snagama, da budemo pametni i pratimo plan. Imaju mnogo kvalitetnih i dobrih igrača koji mogu da te iznenade na mnogo načina. Moramo biti koncetrisani. Znamo da su u dobrom momnentumu, ali ćemo dati sve od sebe.

Za kraj, Sferopulos se dotakao i Treja Tompkinsa.

- On je dostupan za meč sutra, trenirao je opet. Treba mu vremena da vrati ritam utakmica. Sa medicinske tačke je spreman - zaključio je trener Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading