ZVEZDO, POBEDI ZA PARTIZAN! Moćne reči bivšeg kapitena crveno-belih: To su pošteni momci, neće kalkulisati!

Autor: V. Z.

Sport

10.04.2024

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Simonović pred gostovanje Efesu.

ZVEZDO, POBEDI ZA PARTIZAN! Moćne reči bivšeg kapitena crveno-belih: To su pošteni momci, neće kalkulisati!

Foto: Starsport

Marko Simonović

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19.30 u Evroligi igraju meč bez rezultatskog značaja protiv Efesa u Istanbulu. Međutim, duel poslednjeg kola ligaškog dela sezone od krucijalne je važnosti za Turke u borbi za desetu poziciju, kao uostalom i za večitog Zvezdinog rivala - Partizan, koji bi u slučaju pobede gostiju imao zicer za plasman u doigravanje dan kasnije protiv Valensije.

Legendarni kapiten tima s Kališa, Marko Simonović, u takvom dramatičnom razvoju situacije ne sumnja u poštenje igrača svog bivšeg kluba.

- Mislim da je to skroz bezveze što navijači komentarišu da ne žele da pobedi Zvezda. Odlično poznajem Zvezdu i njene igrače, odigraće maksimalno protiv Efesa. Nisam ispratio kakvo je stanje što se povreda tiče, ali sam siguran da oni koji budu na parketu neće kalkulisati, već će igrati mušku košarku. Naravno da želim da Zvezda pobedi za Partizan. Pošteni su to momci! To je interes srpske košarke. Ipak, ne znam da li će uspeti. Pretiti Efesu u njihovoj dvorani je pomalo nerealno. Preozbiljna je to ekipa, uhvatili su dobar ritam, dobili Fenerbahče dvaput zaredom - kaže popularni Simon za Republiku.

Osvrnuo se i na dosadašnji učinak večitih rivala.

- Što se Zvezde tiče, osvojen je Kup, prvi su u AdmiralBet ABA ligi, i to je dobro. U Evroligi nisu ostvarili ono što su želeli. Sezona jeste bila turbulenta, puno promena, ovi trener, problemi sa zdravljem. Sigurno bi bili bolji da nije bilo povreda. Ruku na srce, bilo je i promašaja sa pojačanjima, ali nemam dilemu da će napraviti dobru analizu i pripremiti se za narednu sezonu - kaže bivši reprezentativac Srbije i nastavlja o Partizanu:

- Kako trenutno stvari stoje, njihovi planovi se ne odvijaju onako kako su želeli. Tu su, na deobi, ali nisu osvojili nijedan trofej, gledaju u leđa rivalima u regionalnoj ligi. Mislim da je Zvezda u boljoj situaciji od večitog rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading