ŠTA ZNAČI KADA SANJATE DA VARATE PARTNERA? Ima mnogo DUBLJE značenje, vreme je da pogledate istini u oči!

Autor:

Lifestyle

01.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Se*sualni san koji uključuje nekog drugog osim vašeg partnera je scenario iz noćne more.

ŠTA ZNAČI KADA SANJATE DA VARATE PARTNERA? Ima mnogo DUBLJE značenje, vreme je da pogledate istini u oči!

Foto: Shutterstock

Istaknuti neurohirurg kaže da možete mirno da spavate. Doktor Rahul Jandial tvrdi u svojoj knjizi "Ovo je zašto sanjaš" da su snovi o se*su iznenađujuće česti i da ne ukazuju na želju za varanjem.

- Malo je verovatno da će snovi o neverstvu biti signal da želimo da budemo neverni - piše on u knjizi, odlomku za Dejli mejl, prenosi "Njujork post".

- Prevara partnera u snu može jednostavno biti znak radoznalosti i normalnog se*sualnog uzbuđenja, a ne želje za odstupanjem od veze.

Međutim, doktor kaže da način na koji reagujemo na takve prljave snove dok smo budni ukazuje na stvarno stanje naše veze. U nezdravim vezama, kaže neurohirurg, snovi o neverstvu mogu da dovedu do "smanjenja osećanja ljubavi i intimnosti u danima koji slede", ali u zdravim vezama uopšte nemaju mnogo efekta.

Foto: Shutterstock

Šta znači kada osoba sanja da ima intiman odnos

- Ono što se zaista računa nije naš erotski narativ snova ili našeg partnera, već kako reagujemo - piše on. Jandial kaže da su snovi o se*su koji uključuju bivšeg partnera takođe su prilično česti i ne znače da ih podsvesno želite nazad.

- Možda ćete biti u iskušenju da zaključite da to znači da čeznete za bivšim. Ali na osnovu brojnih studija, obično je suprotno. Čini se da nam ovi snovi pomažu da prebolimo naše bivše partnere. Oni mogu jednostavno biti način obrade emocija nakon raskida.

Neurohirurg kaže da "imamo mnogo više sklonosti ka bise*sualnosti i novim se*sualnim interakcijama" u intimnim snovima.

Ali opet, ako sanjate o istopolnom susretu, to ne mora da znači ništa o vašoj se*sualnosti u stvarnom životu. Jandial piše da oko 1 od 12 svih snova sadrži se*sualne slike, ali je manje verovatno da će Amerikanci od drugih nacionalnosti priznati da imaju prljave snove.

- Ali, snovi o se*su nisu sramotni i ne znače da ste se*sipilnija osoba tokom dana. Erotski snovi nisu vezani za to koliko imate odnosa kada ste budni ili da li se zadovoljavate. Oni čak nisu ni povezani sa tim koliko po*nografije "konzumirate" - objašnjavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading