PO DOBRO USTALJENOM RECEPTU: Superligaški fudbaler sa internacionalnim iskustvom stiže da pomogne u borbi za titulu!

Autor:

Sport

17.01.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast čelnim ljudima kluba na pregovaračkim sposobnostima.

PO DOBRO USTALJENOM RECEPTU: Superligaški fudbaler sa internacionalnim iskustvom stiže da pomogne u borbi za titulu!

Foto: Facebook.com

Pet bodova zaostaje tim iz Guče u odnosu na jesenjeg prvaka, i na proleće će sastav Dragačeva "juriti" lidersku poziciju koja garantuje plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Uprava kluba radi na jačanju igračkog kadra, i u dosadašnjem transfer periodu ekipa je ojačana sa dva nova igrača. Stefan Majstorović je stigao iz zonskog ranga, dok je nakon njega promovisan i Matija Protić, fudbaler sa superligaškim iskustvom. 

Treće zimsko pojačanje Dragačeva je Nikola Ivanović (34). Reč je o veoma iskusnom fudbaleru koji je prošao školu fudbala Guče, kasnije je nastupao za Borac iz Čačka, Mladost (Lučani), Radnički 1929 iz Kragujevca, Čukarički, Javor Matis, Polet, Dragačevo i mnoge druge klubove u našoj zemlji.

Republika

Foto: FK Dragačevo Guča

Treći novajlija

Ivanović je jedan period karijere bio i van granica naše zemlje, u Sloveniji je nastupao za Celje, dok je u Grčkoj nosio opremu Panopolosa. Proteklih šest meseci Nikola je bio član sastava Prilike, sa kojim je nastupao u okviru Moravičke okružne lige.

Ivanoviću će ovo biti drugi mandat u dresu Dragačeva, za klub je već nastupao u sezoni 15/16 i tada je izboren plasman na visoko treće mesto u okviru tadašnje Zone Morava. Njegovim dolaskom nastavljen je trend uprave da se angažuju iskusni fudbaleri da iskustvom igranja dosta jačih rangova takmičenja od onog u kojem se takmiči tim iz Guče.

Nema sumnje da će ekipa Dragačeva predstojećeg proleća biti dosta jača, i da će na svim utakmicama biti težak protivnik rivalima. Cilj je sada već poznat, "juriš" na viši rang počinje iz Guče, gde gostuje sastav Jelice, koji je u prvom delu prvenstva jedini uspeo da savlada trenutno trećeplasirani klub u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading