POTVRĐEN JE NOVI DOLAZAK: Mladi i talentovani vezista zvanično je promovisan u crvenom dresu!

Autor:

Sport

17.01.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadograđuje se igrački kadar.

POTVRĐEN JE NOVI DOLAZAK: Mladi i talentovani vezista zvanično je promovisan u crvenom dresu!

Foto: OFK Kikinda

Zimsku pauzu OFK Kikinda u okviru Srpske lige Vojvodina provodi u gornjem delu tabele, i na proleće će ekipa pokušati da izbori drugi uzastopni plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Jesenji deo prvenstva ekipa je završila sa učinkom od osam trijumfa, tri remija i četiri poraza, što je dovoljno za šest bodova zaostatka u odnosu na lidera na tabeli. OFK Kikinda "sedi" na trećoj poziciji sa 27 osvojenih bodova, i na proleće će ekipa pokušati da se umeša u borbu za plasman u viši rang takmičenja.

Što se tiče pojačanja, dres OFK Kikinde u dosadašnjem periodu zadužili su Vojislav Stanaćev (24) koji je stigao iz Slobode (Novi Kozarci), nakon njega Mihajlo Francuski je stigao da ojača konkurenciju na poziciji golmana.

Pre nešto malo više od dva sata uprava kluba predstavila je novog člana OFK Kikinde. Adam Nađpal (18), mladi vezista zadužio je opremu člana srpskoligaškog karavana. Reč je o fudbaleru koji je rođen u Segedinu, fudbal je počeo da trenera u Adi, a zatim ga je karijera odvela u TSC, gde je stigao do kadetske selekcije. Seniorkse minute počeo je da sakuplja prilikom povratke u Adu, a kasnije je bio član Sente i Bečeja, odakle i dolazi u crveni dres.

Nađpal je za klupski profil povodom dolaska u OFK Kikindu poručio:

- Za OFK Kikindu sam čuo sve najbolje i za dolazak odlučio zbog dobrih uslova rada. Uveren sam da će biti sve odlično i daću sve od sebe da doprinesem dobroj igri ekipe.  

Kostur jesenjeg trećeplasiranog tima je ostao na okupu, sada je na upravi da u zimskom prelaznom roku nadogradi igrački kadar i da se na proleće ostvari još bolji plasman.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading