AMBICIJE SU DOBRO POZNATE: I pored bodovnog deficita, ciljevi se znaju - sledi POHOD ka VRHU TABELE!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se u nešto veruje, dostižno je...

AMBICIJE SU DOBRO POZNATE: I pored bodovnog deficita, ciljevi se znaju - sledi POHOD ka VRHU TABELE!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Fudbaleri Srema iz Sremskih Mihaljevaca jesenji deo sezone u okviru Sremske lige okončali su na šestoj poziciji, ali se čini da bdovni deficit za jesenjim šampionom Slogom Voganj, nije nedostižan.

 

Sastav iz mesta u opštini Pećinci tokom prvog dela takmičarske godine zabeležio je skor od sedam pobeda, šest remija i dva poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa sedam bodova zaostatka u odnosu na lidera.

Plavo-beli su 21. januara započeli pripreme za nastavak takmičarske godine, a šefu stručnog štaba Svetozaru Sovilju se odazvalo dvadesetak fudbalera, a treba napomenuti da je u odnosu na prvi deo takmičarske godine ekipa slabija za Miloša Stikića, Ivana Bosančića i Stefana Micića koji su napustili Sremske Mihaljevce.

Kako je ranije utvrđeno planom priprema Srem će uz trenažni proces odigrati i ukupno osam kontrolnih mečeva, od kojih su do sada odirana pet i sve do sada odigrane su fudbaleri Srema rešili u svoju korist uz fantastičan gol koeficijent 19:1.

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Detalj sa kontrolne utakmice Indek - Srem 0:2

 

Uoči nastavka priprema, član uprave kluba Lazar Bežanović je za naš portal izjavio:

- Početak priprema i prijateljske utakmice idu po planu, igrački kadar tj. kostur tima je isti. Nosioci igre su tu i sa par pojačanja u veznom redu i u odbrani, koje smo već doveli u naš klub, imaćemo respektabilan sastav. Povratnici su i dobro poznati igrači Saša Nović i Marko Kojić koji pokrivaju pozicije štopera i zadnjeg veznog, kao i desni bek Stefan Ranković - istakao je Bežanović i dodao:

- Sedam bodova nas deli od prve pozicije. Naše ambicije su da probamo da napadnemo mesta koje vide u Vojvođanske ligu. Na nama je nimalo lak put, ali pokušavamo sa igračima koje imamo i u koje vjerujemo da se nađem u vrhu tabele.

Kada je reč o nastavku prvenstvene trke, treba napomenuti da će ekipa Srema u prolećnoj premijeri na svom terenu u Sremskim Mihaljevcima dočekati Sremac iz Deča. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading