NAVIJAČI, SADA SE POKAŽITE: Kupovinom članske karte obezbeđujete sebi značajne privilegije, ali i pomažete funkcionisanje kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.02.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz podršku verne publike sve je moguće...

NAVIJAČI, SADA SE POKAŽITE: Kupovinom članske karte obezbeđujete sebi značajne privilegije, ali i pomažete funkcionisanje kluba!

Foto: FK Obilić Zmajevo

Fudbaleri Obilića iz Zmajeva jesenji deo šampionata u okviru Vojvođanske lige Sever okončali su na šestoj poziciji i svakako će u nastavku borbi za bodove probati da ostvare i ono što u ovom momentu deluje nedostižno. da se uključe u trku za najviši plasman.

 

Sportski kolektiv iz Zmajeva je tokom prvog dela takmičarske 2023/24 sezone ostvario skor od osam pobeda i sedam poraza i u nastavak takmičenja ulazi sa 11 bodova deficita u odnosu na lidera Slogu iz Čonoplje.

Svima u klubu je jasno da im je za ostvarenje dobrih rezultata neophodna pomoć vernih navijača i u tom cilju klub je od danas (ponedeljak. 26. februar) u prodaju pusto članske karte za kalendarsku 2024. godinu, a tim povodom obratili su se javnosti saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Od ponedeljka 26. februara 2024. godine puštaju se u prodaju članske karte Fudbalskog kluba Obilić Zmajevo koje važe do 31. decembra. Svaki vlasnik članske karte imaće mogućnost da prisustvuje svim domaćim utakmicama BESPLATNO. Dakle, na čak 15 utakmica kod kuće možete da prisustvujete besplatno, a pritom postajete član našeg kluba.

Uz navedeno, iz klub ističu posebnu pogodnost koju navijači dobijaju kupovinom članske karte:

- Po statutu Fudbalskog Saveza Srbije svaki član fudbalskog kluba, u ovom slučaju Obilića, ima pravo glasa na skupštini kluba.

Foto: FK Obilić Zmajevo

Vreme je da navijači pokažu odanost svom klubu

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Obilića u prolećnoj premijeri gostuje u Gajdobri, Hercegovcu. Navedeni susret na programu je trećeg dana meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan ubedljivim trijumfom sastava iz Zmajeva, rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading