"GUMARI" POKLEKLI "KRAJ MORAVE": U duelu dva lidera, slavili su crveno-beli! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva fudbalska predstava odigrana je na pomoćnom terenu čačanskog stadiona.

"GUMARI" POKLEKLI "KRAJ MORAVE": U duelu dva lidera, slavili su crveno-beli! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Trayal

Popularne čačanske "zebre" jesenji deo takmičenja u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana okončali su na liderskoj poziciji sa pet bodova prednosti u odnosu na pribojski FAP i u nastavak takmičenja ulaze sa najviše šansi da se okite šampionskim peharom i obezbede povratak u Prvu ligu Srbije.

 

Sa druge strane ekipa Trayala iz Kruševca je tokom prvog dela takmičarske godine u 15 prvenstvenih mečeva ostvarila isto toliko pobeda i već sada se sa velikom izvesnošću može govoriti da će "gumari" od jeseni biti učesnici prvoligaškog karavana nakon godinu dana pauze.

Dve ekipe su odmerile snage na pomočnom terenu stadina "kraj Morave", a domaći sastav je ostvario trijumf rezultatom 2:1. 

Golove za crveno-bele postigli su Nikola Todosijević i Vladimir Stevlić, dok je jedini pogodak za ekipu Trayala postigao Rašković.

 

- Prijateljska utakmica:

Borac 1926 (Čačak) - Trayal (Kruševac) 2:1

Strelci: Todosijević i Stevlić za Borac 1926; Raskovic za Trayal

Stadion: Pomoćni teren stadiona "kraj Morave"

Kruševački fudbaleri već narednog vikenda nastavljaju borbu za prvenstvene bodove, a u subotu 2. marta gostuju u Meševu istoimenoj ekipi kad će pokušati da nastave pobedonosnu seriju.

 

 

Sa druge strane čačanski Borac 1926 u prolečni deo sezone ulazi 10. marta kada će gostovati u Vrelu, ekipi Vrelo Sporta, a svi u gradu na Moravi se nadaju da će navedenim mečom krenuti u nezadrživ pohod ka konanom povratku u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading