KUP PRIČA JE OKONČANA: Crno-beli pali sa penala - za njih je "bela tačka" bila crne boje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.02.2024

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda se i očekivalo više, ali je ekipa iz višeg takmičarskog ranga obezbedila plasman u narednu rundu.

KUP PRIČA JE OKONČANA: Crno-beli pali sa penala - za njih je "bela tačka" bila crne boje!

Foto: FK Gornje Sinkovce

Fudbalski klub Gornje Sinkovce je jesenji deo šampionata u okviru Gradske lige Leskovac okončalo na pretposlednjoj devetoj poziciji sa svega šest osvojenih bodova, ali i pored navedenog klub je tokom zime veliku pažnju posvetio jačanju igračkog kadra koje bi bilo kadro tokom prolea da zabeleži značajno bolje rezultate.

 

Crno-beli su u dosadašnjem toku takmičenja zabeležili skor od dve pobede i sedam poraza, a u okviru Kupa FS Jablaničkog okruga sastali su se sa ekipom FK Veliko Trnjane koja se nalazi u višem rangu takmičenja, ali pred kojom je grčevita borba za opstanak.

Tridesetak ljubitelja fudbala okupilo se na stadionu u Gornjem Sinkovcu, a nakon prvih 45 minuta igre tokom kojih većih uzbuđenja nije bilo, publika je u nastavku mogla da uživa i u pogotcima.

Gosti stižu do prednosti u na isteku sata igre kada je mrežu crno-belih zatresao Nemanja Milenković, ali samo pet minuta kasnije Sergej Nikolić poravnava rezultat, što je bio i krajnji rezultat utakmice, tako da su o putniku u narednu takmičarsku rundu odlučivali jedanaesterci.

Nakon što je gostujući fudbaler Zoran Krstić bio neprecizan već u prvoj seriji, na drugoj strani mu se u trećoj revanširao Bojan Veličković, a ključni trenutak dogodio se u šestoj seriji kada je Mihajlo Jovanović propustio priliku da zatrese mrežu i gosti na ovom meču nastavljaju kup takmičenja.

Foto: FK Gornje Sinkovce

Crno-beli pali nakon penal ruleta

 

- Kup FS Jablaničkog okruga:

Gornje Sinkovce (Gornje Sinkovce) - Veliko Trnjane (Veliko Trnjne) 1:1 (0:0) - 4:5

Strelci: S. Nikolić u 65. minutu za Gornje Sinkovce; N. Milenković u 60. minutu za Veliko Trnjane

Stadion: FK Gornje Sinkovce

Gledalaca: 30

Sudija: Aleksandar Nikolić

Žuti kartoni: I. Dimitrijević, M. Denić, M. Veličković (Gornje Sinkovce); N. Milenković, Z. Krstić (Veliko Trnjane)

Gornje Sinkovce (Gornje Sinkovce): Đorđević, N. Veličković, Stajić (Stamenković), Stanojković, B. Veličković, Kostić (Nikolić), Mila. Stanković (L. Dimitrijević), Denić, Jovanović, Petrović (Mili. Stanković), I. Dimitrijević.

Veliko Trnjane (Veliko Trnjane): Jajić, Kostić, Stevanović, Petrović, Z. Krstić, Mladenović, V. Krstić, Stanković, Đorđević, Milenković, Pešić.

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru Gradske lige Leskovac ekipa Gornje sinkovce u prolečnoj premijeri dočekuje leskovački Građanski 2023, dok će u Međuopštinskoj jablaničkoj ligi Veliko Trnjane u prvom prolečnom kolu biti slobodno, a zatim sledi meč kod kuće protiv Radničkog iz Pertate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading