JAKO BITAN DUEL ZA DOMAĆINA: Može li "Mita gol" da nastavi seriju Jedinstva!

Autor:

Sport

29.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Bajine Bašte nisu nimalo naivan rival.

JAKO BITAN DUEL ZA DOMAĆINA: Može li "Mita gol" da nastavi seriju Jedinstva!

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

Predstojećeg vikenda na programu je 16. kolo Zlatiborske okružne lige, ekipa Jedinstva iz Kalenića ugostiće sastav Višesave iz Bajine Bašte.

Republika

Odrađen je odličan posao u zimskom prelaznom roku u Kaleniću, ekipa je ojačana proverenim igračima koji su već kroz pripremni period pokazali da će dosta značiti u nastavku sezone. Na prolećnoj premijeri zabeležen je trijumf protiv Gorobilja, i sada se ekipa nalazi u seriji od tri trijumfa u ligi. 

Popularni "Mita gol" ove zime stigao je u Kalenić, u pregovorima sa njim veliki uticaj imala je i nova portparolka kluba, Aleksandra Matović, i upravo se on oglasio povodom predstojećeg meča:

- Važna pobeda na početku prolećnog dela sezone, sve čestitke protivniku na fer i korektnoj borbi, oba utakmica ide u arhiv i okrećemo se sledećoj. Maksimalno smo fokusirani na subotu, gde nam u goste dolazi ekipa Višesave, moramo da damo sve od sebe da pobedimo i da se borimo za dalji opstanak u ligi.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

"Mita gol" na promociji

Mladi sportski kolektiv iz Bajine Bašte (klub je osnovan 2006. godine), poslednjih par sezona visoko se kotira u okviru lige, i jedan je od kandidata za plasman u viši rang, međutim uvek je nešto malo falilo. Trenutno se sastav Višesave nalazi na sedmoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 22.

Ekipa je jesenji deo odigrala u promenjivoj formi, ali je glavni krivac za nešto slabiji plasman sigurno to što u poslednje tri ligaške utakmice tim nema pobedu, u tom periodu osvojen je samo jedan bod.

Prvi duel ova dva tima igran u Bajinoj Bašti završen je pobedom domaćina rezultatom 3:1.

Jedinstvo (Kalenić) - Višesava (Bajina Bašta)

Subota, 2. mart od 14 časova

Teren u Kaleniću

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading