PAMETAN IZBOR: Uprava crno-belih je dobro analizirala zimska pojačanja!

Autor:

Sport

29.02.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na proleće se očekuju još bolji rezultati.

PAMETAN IZBOR: Uprava crno-belih je dobro analizirala zimska pojačanja!

Foto: FK Partizan Majur

Poslednjih pet sezona u Majuru se igra Pomoravska okružna liga, dok su na polovini aktuelnog prvenstva zabeleženi rezultati "iznad proseka".

Republika

Sastav Partizana zimsku pauzu provodi na devetom mestu sa 26 osvojenih bodova, što je tačno sredina tabele, po deset bodova udaljeni su od zone ispadanja, odnosno pozicije koja vodi u viši rang takmičenja.

Što se tiče nedavno završenog prelaznog roka, tim iz Majura je na samom startu promovisao Milana Vujčića, kao prvog novajliju, a nakon njega do današnjeg dana predstavljena su još tri pojačanja. 

Drugo zimsko pojačanje je Petar Đorđević, dvadesetogodišnji štoper kome nije strano obavljanje zadataka i na bekovskim pozcijama. Reč je o mladom igraču koji je prošao sve mlađe kategorije Vinorače, gde je bio standardan član prve postave. Đorđević stiže iz kluba koji čine uglavnom mladi igrači, i u Majuru veruju da će se lako i brzo uklopiti u novu sredinu.

Novi-stari fudbaler Partizana u prethodnom transfer periodu postao je Lazar Mijalković (23) koji se vratio iz Mladosti (Jovac), gde se izborio za plasman u viši rang prošle godine. Mijalković je protekle jeseni nastupao u okviru Zone Zapad, reč je o fudbaleru koji je prošao školu fudbala Junior, zatim je godinama igrao u Majuru, odakle je otišao u Jovac, ali se sada vraća iz istog. Lazar je jako dobar defanzivac, koji se odlično služi glavom, i njegov povratak će dodatno ojačati bedem ispred golmana. 

Četvrti novajlija predstavljen je na klupskim profilima pre par dana, radi se o Voji Begoviću (27), visokom, stamenom odbrambenom igraču koji se dobro snalazi i na mestu levog beka. U dosadašnjoj karijeri Begović je nastupao za Slobodu iz Šuljkovca i Slogu iz Voljavče. 

Na prolećnoj premijeri sastav Partizana gostuje Rudaru (Senjski Rudnik), prvi duel ova dva tima završen je pobedom ekipe iz Majura rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading