PARTIZANOV VUNDERKIND: Izuzetno pojačanje za nastavak sezone!

Autor:

Sport

28.02.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dame i gospodo, zbog njegovih partija će te često "ugrejati" dlanove!

PARTIZANOV VUNDERKIND: Izuzetno pojačanje za nastavak sezone!

Foto: Privatna arhiva Branimir Spasojević

Situacija u aktuelnoj sezoni Beogradske zone je takva da će se na proleće veliki broj klubova boriti za opstanak, ali i za plasman u viši rang, pa s tim u vezi svi su bili dosta aktivni za vreme zimske pijace.

Republika

Čelni ljudi Napretka, trenutno kluba koji drži mesto koje vodi u baraž za opstanak, odradili su odličan posao za vreme transfer perioda. Dres tima iz Medoševca zadužili su fudbaleri koji će podići kvalitet partija, i koji će sigurno dosta značiti na putu ka sigurnoj zoni.

Dvadesetšestogodišnji Branimir Spasojević poslednji je promovisani novajlija u dresu Napretka, reč je o fudbaleru koji je proteklu kalendarsku godinu proveo u opremi Turbine (Vreoci). Spasojević je u dosadašnjoj karijeri nastupao i u inostranstvu, što je pokazatelj da je u Medoševac stigao iskusan i kvalitetan fudbaler.

Branimir je fudbalom počeo da se bavi u ekipi Partizana, nakon čega je prošao i omladinske pogone Rada i Čukaričkog. Železničar iz Lajkovca mu je pružio priliku da se okuša u seniorskom fudbalu, a odlične partije trasirale su mu put u prestonicu, gde je nastupao za Grafičar i Dorćol. Na red dolazi inostrani angažman u sastavu Gabčikovo iz Slovačke, a nakon godinu dana sledi povratak u Srbiju.

Spasojević je za naš portal povodom transfera poručio:

- Drago mi je što sam posto član kluba, sa ekipom i ljudima iz Napretka se znam dugo, iz godine u godinu se pregovaralo, i eto sada sam i zvanično posto član i potrudiću se da pomognem ekipi najviše što mogu, da ostvarimo sve ciljeve koji su zacrtani. 

U dva navrata popularni Bane se upravo sa Napretkom pripremao pre potpisa ugovora sa ekipama Jagodine i Zlatibora, učesnicima Prve lige Srbije, na kraju slede odlične partije u Šušnjaru i Turbini, sada je stigao u Medoševac da nastavi svoj fudbalski put.

Publika će već za vikend imati prilike da ga vidi na delu kada Napredak na startu prolećnog dela prvenstva dočekuje sastav Zuca 2019.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading