POTVRĐENI SU SVI POSLOVI TOKOM TRANSFER PIJACE: Ekipu su napustila čak 13 fudbalera, dok su dres Radničkog zadužila sedam igrača! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.02.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prometno u Rudovcima.

POTVRĐENI SU SVI POSLOVI TOKOM TRANSFER PIJACE: Ekipu su napustila čak 13 fudbalera, dok su dres Radničkog zadužila sedam igrača! (VIDEO)

Foto: FK Radnički Rudovci

Pre tačno jedne decenije u Rudovcima se igrao zonski stepen takmičenja, i od tada klub pokušava da se "spasi" Prve beogradske lige, međutim to mu i dalje ne polazi za rukom.

Republika

Aktuelnu zimsku pauzu sastav Radničkog provodi na četvrtoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 24. Učinak od sedam trijumfa, uz po tri remija i poraza ostavio je klub na 12 bodovao zastatka za liderom, odnosno sedam u odnosu na baraž za popunu višeg ranga.

Uprava kluba je prelazni rok otvorila dolaskom Strahinje Anđelkovića i Janka Sinđelića, dok je u prethodnom periodu radila na promociji ostalih zimskih novajlija. 

Treće zimsko pojačanje je Ivan Gajić, koji je stigao iz Aranđelovca, gde je nosio dres Šumadije, reč je o igraču koji igra na poziciji levog beka. Nakon njega dogovorena je saradnja sa Nemanjom Radisavljevićem, koji će ojačati konkurenciju za "jedinicu" u timu, on je u prethodnom periodu branio za fudbalski klub B 2000.

Serija dolazaka nastavljena je promocijom Dušana Gajića, koji kao i njegov prezimenjak Ivan igra na bekovskoj poziciji, ali će on biti zadužen za suprotnu stranu terena (desni bek), i zanimljivo je da će oni nakon Šumadije i u Radničkom deliti svlačionicu. Šesto pojačanje zeleni-crnih je Uroš Glišić, koji stiže iz iste sredine kao i Gajići, on igra na poziciji ofanzivnog veziste, ali i krilnog napadača.

Nakon Glišića stigao je i dvadesetsedmogodišnji Stefan Sebić, koji igra na poziciji krilnog i centralnog napadača. U dosadašnjoj seniorskoj karijeri nastupao je za Turbinu, Mladost (Cvetovac), Zvezdu (Konatice) i Krtinsku.

 

 

Što se tiče odlazaka, bilo ih je ove zime čak 13. Marko Damnjanović, Nikola Polomčić, Nikola Bogdanović, Jovan Nikolić, Miloš Tešić, Mladen Mitrović, Dušan Stojanović, Petar Nedeljković, Bogdan Ljubojević, Igor Stojanović, Bogdan Joksimović, Željko Srećković i Mihailo Marković su u decembru i januaru promenili sredinu i napustili rudovačkog beogradskog ligaša.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading