"NOVI" 1. MAJ NA PROLEĆNOJ PREMIJERI: Pred svojim navijačima tim iz Rume dočekuje Dinamo iz Pančeva!

Autor:

Sport

01.03.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanični debi trenera Đokića na klupi domaćina.

"NOVI" 1. MAJ NA PROLEĆNOJ PREMIJERI: Pred svojim navijačima tim iz Rume dočekuje Dinamo iz Pančeva!

Foto: FK 1. maj Ruma

Vreme je da se zakotrlja lopta i na trećeligaškim terenima širom naše zemlje, već sutra nas očekuju utakmice u okviru Srpskih liga širom naše zemlje. Jedan od duela igra se u Rumi gde će ekipa 1. Maja ugostiti sastav Dinama 1945 iz Pančeva.

Republika

Domaćin sutrašnjeg duela igra neuobičajeno slabu sezonu, što je dovelo do toga da zimsku pauzu ekipa provede na pretposlednjoj poziciji na tabeli. Uprava kluba je za trenera postavila mladog i perspektivnog Miloša Đokića, a odrađen je i veliki remont igračkog kadra.

Od jesenjeg tima ostalo je svega šest igrača, pa je trener Đokić i u dogovoru sa upravom tokom zimskog prelaznog roka igrački kadar ojačao sa čak 16 novih fudbalera. Kroz pripremni period cilj je pre svega bio da se uigra tim, i da se prihvate zahtevi šefa stručnog štaba.

Republika

Foto: Privatna arhiva Miloš Đokić

Đokić veruje da može da "pokrene" tim iz Rume

Za naš portal povodom prolećne premijere oglasio se upravo Đokić, koji će na sutrašnjeg meču imati zvaničan debi na klupi tima iz Rume.

- Čeka nas veoma zahtevna utakmica, ekipa Dinama ima određeni kvalitet i opravdava mesto na tabeli. Ulazimo jako motivisani i željni da pokažemo koliko možemo u ovom trenutku, i da se predstavimo domaćoj publici u što boljem svetlu.  Sigurno je da će nam biti potrebno određeno vreme da se ukomponujemo, ali se nadam dobroj igri mojih igrača. 

Ekipa iz Pančeva ove sezone pruža verovatno najbolje partije od kad se vratila u srpskoligaško društvo pre sedam godina. Sastav Dinama 1945 u prolećni deo šampionata ulazi sa šeste pozicije uz 24 osvojena boda. Drugo mesto na tabeli je trenutno udaljeno samo pet bodova, što je lako dostižno imajući u vidu da je do kraja sezone u opticaju još 45 bodova.

U promenjivoj formi odigrali su fudbaleri Dinama prvi deo šampionata, sredinom jesenjeg dela napravljena je negativna serija od pet utakmica u kojima je bodovni saldo obogaćen sa samo dva boda, i to je u velikoj meri uticalo da se klub ne nađe u samom vrhu tabele.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom ekipe iz Rume na gostovanju rezultatom 4:1.

1. Maj (Ruma) - Dinamo 1945 (Pančevo)

Subota, 2. mart od 14.30

Teren u Rumi

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading