LIDER POSUSTAJE: U Odžacima nisu marili za romantiku - alarm je upaljen na staroj Karaburmi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.03.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija loših rezultata nije prekinuta ni na gostovanju u Odžacima.

LIDER POSUSTAJE: U Odžacima nisu marili za romantiku - alarm je upaljen na staroj Karaburmi!

Foto: OFK Beograd

Suvereni jesenji šampion nastavlja da posrće u nastavku šampionata. I nakon četiri prolećne utakmice "romantičari" ne samo da ne znaju za trijuf, već i nakon 360 minuta fudbala nisu uspeli da pronađu put lopti do protivničke mreže.

 

Sa čak 17 bodova prednosti u odnosu na najbliže pratioce, OFK Beograd je ušao u prolećne borbe i sportaka jvnost je smatrala da će za ekipu sa Omladinskog stadiona nastavak takmičarske godine predstavljati samo rutinu na putu ka povratku u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Međutim, "romantičari" su na startu nastavka šampionata poraženi u Čelarevu od RFK Novog Sada 1921 minimalnim rezultatom 0:1. Bodove sa Omladinskog stadiona odneo je i RFK Grafičar (0:2), da bi nakon remija sa Inđijom Toyo Tires (0:0) usledilo gostovanje u Odžacima jednoj od najprijatnijih iznenađenja.

Očekival ose da će navedeni duel predstavljati prekretnicu kada je u pitanju aktuelni lider, ali je on samo produbio krizu ekipe trenera Sime Krunića.

Pitanje pobednika bilo je rešeno na samom početku drugog poluvremena. Izveli su domaćini korner, a najvišu u buketu igrača na petercu gostiju bio je Miroslav Marković i mreža Balše Popovića se zatresla.

Treba napomenuti da je fudbaler OFK Beograda Nikola Knežević u samom finišu meča, usled druge javne opomene, morao ranije " na tuširanje".

Foto: OFK Beograd

Agonija je nastavljena i u Odžacima

 

- Prva liga Srbije, 24. kolo:

Tekstilac (Odžaci) - OFK Beograd (Beograd) 1:0 (0:0)

Strelac: M. Marković u 48. minutu

Stadion: Gradski stadion Odžaci

Gledalaca: 800

Sudija: Miroslav Miletić

Žuti kartoni: B. Jočić, I. Davidović, L. Vasić, D. Đurić, D. Stanković, M. Marković (Tekstilac); O. Ilić, N. Knežević (2) (OFK Beograd)

Crveni karton: N. Knežević (OFK Beograd)

Tekstilac (Odžaci): Brać. Luković, D. Stojanović (Stanković), Ukačukvu (Zličić), Đurić (S. Stojanović), Sredojević, Jovanović, Jočić (Vasić), Davidović (Avram), Marković, Kodžić.

OFK Beograd (Beograd): Popović, Georgijvić (Halabrin), Ilić (Mićić), Knežević, Marković, Vujadinović. Đermanović, N. Stanković, Ademi, N. Mituljikić, M. Stanković (Stoisavljević).

Ovim trijumfom fudbaleri Tekstilca su stigli do treće pozicije na prvoligaškoj tabeli, a u narednoj rundi dočekuju Inđiju Toyo Tires i eventualnim novim uspehom mogli bi da stignu čak i do pozicije koja direktno vodi u Superligu Srbije.

Sa druge strane, OFK Beograd će priliku za prekid crne serije imati na svom Omladinskom stadionu kada će dočekati lazarevačku Kolubaru.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading