SAMO SE POBEDA RAČUNA: Podela plena NIJE OPCIJA - veliki derbi prvoligaškog karavana uživo na portalu Republika.rs!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.03.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povezuju ih iste klupske boje, ambicije su im gotovo identične, a na terenu će zasigurno prikazati bespoštednu bodbu kako bi načinili važan korak ka ostvarenju ranije zacrtanog cilja.

SAMO SE POBEDA RAČUNA: Podela plena NIJE OPCIJA - veliki derbi prvoligaškog karavana uživo na portalu Republika.rs!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Tokom nedelje u utakmicama vanrednog 23. prvenstvenog kola Prve lige Srbije, obe ekipe su zabeležile identični rezultat, tako da im se ovoga puta trijumf možda čak i nameće kao imperativ.

 

Fudbaleri OFK Vršca su se sa ni malo laganog gostovanja u Gornjem Milanovcu vratili sa bodom u džepu. Odigrali su nerešeno 1:1 sa ekipom Metalca,, a pred oko 150 ljubitelja fudbala golove su postigli Savo Rambašić iz jedanaesterca u 23. minutu za Metalac, dok je desetak minuta pre odlaska na odmor Miloš Milivojević doneo poravnanje rezultata i ispostavilo se bod sastavu iz Vršca.

Sa druge strane Jedinstvo sa Uba je smatrano apsolutnim favoritom protiv novosadske Mladosti GAT, ali su na kraju crveno-beli sa Uba morali biti i više nego zadovoljni osvojenim bodom.

Gosti iz "srpske Atine" su preko Dražena Dubačkića u 79. minutu stekli rezultatsku prednost, a kada su se već svi na stadionu "Dragan Džajići" pomirili sa neuspehom, Kvaku Karikari je iskoristio trenutak nepažnje defanzivaca "gatovaca" i postigao pogodak za bod koji donosi i poziciju koja po okončanju ligaškog takmičenja vodi u baraž za popunu superligaškog karavana.

Uoči 24. takmiačrske runde Vrščani sa 32 osvojena boda zauzimaju osmu poziciju na tabeli, a pored činjenice da je primarni cilj kluba da se plasira u plej-of fazu takmičenja, mora se istaći da bodovni zaostatak za ekipama iz vrha tabele nije veliki i svakako je dostižan ukoliko crveno-beli uđu u seriju pozitivnih rezultata.

Sa druge strane Ubljani bi želeli da načine iskorak i ka drugoj poziciji koju trenutno drži Inđija Toyo Tires koja ima samo bod više, tako da je u ovosezonskom takmičenju, apsolutno sve moguće.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Predstoji duel u kojem podela bodova nije opcija

 

- Prva liga Srbije, 24. kolo:

OFK Vršac (Vršac) - Jedinstvo (Ub)

Stadion: Gradski stadion u Vršcu

Datum: Ponedeljak, 11. mart

Početak; 14 časova

Glavni sudija: Danilo Jerinić

Pomoćne sudije: Slobodan Krstić; Uroš Stojković

Četvrti sudija: Darko Jeknič

Prvi ovosezonski duel: Jedinstvo (Ub) - OFK Vršac (Vršac) 1:1

Svi oni koji ne budu u prilici da navedeni meč prate uživo sa tribina Gradskog stadionua u Vršcu, imaće priliku da najzaniljivije detalje sa ovog meča isprate u blogu uživo, samo na portalu Republika.rs. Budite uz nas i uživajte u derbiju drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading