SIJA KAO MARAKANA: Veliki infrastrukturni radovi su okončani - stadion će ubuduće pružiti fudbalerima maksimalne uslove! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.03.2024

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naseljno mesto sa manje od 1.500 stanovnika dobilo je sportski objekat vredan pažnje.

SIJA KAO MARAKANA: Veliki infrastrukturni radovi su okončani - stadion će ubuduće pružiti fudbalerima maksimalne uslove! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vodojaža

Fudbaleri Vodojaže iz Grošnice u aktuelnoj takmičarskoj godini vode prvenstvene borbe u okviru Treće lige Kragujevca, a želja svih u mestu koje se nalazi u okviru grada Kragujevca, jeste da se klub u narednom periodu vrati u viši stepen takmičenja srpskog klupskog fudbala.

 

Tokom prethodne polusezone ekipa Vodojaže je ostvarila skor od osam pobeda, jednog remija i četiri poraza i sa ukupno 25 osvojenih bodova zauzima petu poziciju na tabeli sa dostižnim bodovnim deficitom u odnosu na lidera, Šumadiju iz Čumića.

Uoči starta nastavka borbe za bodove. prolećni deo sezone na programu je predstojećeg vikenda, a klub se pred duel sa Napretkom Mainić iz Opornice obratio javnosti sa važnom informacijom.

Naime, stadion "Žarko Stevanović Žare" u Grošnici dočekao je da zasija u punom sjaju. Tokom zimske pauze postavljeni su reflektori koji će omogućiti fudbalerima Vodojaže da ubuduće imaju daleko bolje uslove kako za trening, tako i za same prvenstvene borbe.

Svoj prvi trening na terenu pod reflektorima, fudbaleri Vodojaže će odraditi uoči premijrnom prolećnog meča koji je na programu 17. marta.

 

- Treća liga Kragujevca, 14. kolo:

Vodojaža (Grošnica) - Napredak Mainić (Opornica)

Stadion: "Žarko Stevanović Žare", Grošnica

Datum: Nedelja, 17. mart

Početak: 14.30 časova

Ekipa Vodojaže je prethodne dve sezone učestvovala u drugom rangu kragujevačkog fudbala, a želja svih u klubu jeste da sportski kolektiv iz Grošnice već tokom predstojećeg proleća krene u pohod ka vrhu tabele i povvratku u takmičarski rang kojem, po svim uslovima i pripada.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading