KALKULACIJA NEĆE BITI: Crvena zvezda na teškom terenu traži šampionske bodove - domaćinu gori pod nogama i neće se olako predati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.03.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se nalaze na različitim stranama tabele, njihov međusobni duel ima karakter derbi meča.

KALKULACIJA NEĆE BITI: Crvena zvezda na teškom terenu traži šampionske bodove - domaćinu gori pod nogama i neće se olako predati!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša na startu prolećnog dela šampionata poraženi su na gostovanju u Padini od ekipe Doline rezltatom 0:2, ali su prethodog vikenda na svom stadionu ostvarili pobedu u duelu sa ekipom Dolova (1:0), čime su zadržali šanse da se do kraja aktuelne sezone bore za sam vrh Područne fudbalske lige Pančevo.

 

Naredna, 18. takmičarska runda za crveno-bele sa stadiona "Milan Janjić" donosi gostovanje u Hajdučici istoimenoj ekipi koja se nalazi u donjem delu tabele, ali koja je na svom igralištu neretko umela da odoli i izrazitim favoritima i stigne do bodova koje mnogi nisu očekivali.

Iz svega navedenog jasno je da će predstojeći derbi meč doneti velika uzbuđenja i da publika može očekivati otvorenu igru oba rivala koji će želeti da stignu do kompletnog plena.

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Crveno-beli karvan kreće ka Hajdučici

 

- PFL Pančevo, 18. kolo:

Hajdučica (Hajdučica) - Crvena zvezda (Pavliš)

Stadion: FK Hajdučica

Datum: Nedelja, 17. mart

Početak: 15 časova

Kada je reč o trenutnom stanju na tabeli, Crvena zvezda u ovom momentu sa deset bodova zaostatka u odnosu na aktuelnog lidera Glogonj, zauzima petu poziciju na tabeli, dok je sastav iz Hajdučice u donjem delu tabele i ima svega bod više u odnosu na Budućnost iz Banatskog Brestovca koja se nalazi u zoni ispadanja.

- Parovi 18. kola PFL Pančevo:

Sloga (Plandište) - Budućnost (Alibunar)

Budućnost (Banatski Brestovac) - Radnički (Baranda)

Vulturul (Grebenac) - Spartak 1911 (Debeljača)

Jedinstvo Stević (Kačarevo) - Ševac (Kusić)

Hajdučica (Hajdučica) - Crvena zvezda (Plandište)

Dolovo (Dolovo) - Sloga (Banatsko Novo Selo)

Dolina (Padina) - Unirea (Uzdin)

Potporanj (Potporanj) - Glogonj (Glogonj)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading