BRATSKA PODELA PLENA: Na Starom sajmištu nije pukla niti jedna struna - ostvarenim niko nije (NE)ZADOVOLJAN!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija pozitivnih rezultata je nastavljena, ali ostaje žal za kompletnim plenom.

BRATSKA PODELA PLENA: Na Starom sajmištu nije pukla niti jedna struna - ostvarenim niko nije (NE)ZADOVOLJAN!

Foto: FK Brodarac

Fudbaleri novobeogradskog Brodarca u 18. kolu beogradske grupe srpskoligaškog karavana dočekali su na Starom sajmištu ekipu GSP Polet Dorćola, ekipu koja im je prethodne jeseni nanela najubedljiviji poraz, rezultatom 0:4.

 

U navedeni meč domaćin je ušao nakon pozitivne serije od tri uzastopna trijumfa i svi u ekipi su gajili nadu da se može upisati nova "trojka", ali d otoga ipak nije došlo.

Domaćin je, prema očekivanju, ofanzivno ušao u meč, ali je priliku kompletne utakmice imao sastav sa Dorćola. Naime, igrao se 13. minut kada je sudija Nikola Božović, nakon duela Ćorovića i Marušića pokazao na belu tačku, ali je udarac Spasića golman Lazarević odbranio.

Pokušali su gosti do odlaska na odmor da stignu do pogotka, ali je Marko Lazarević bio nepremostiva prepreka.

U nastavku meča viđeno je nekoliko poluprilika koje nisu ozbiljnije ugorzile čuvare mreže, a treba istaći da je poslednjih trideset minuta utakmice proteklo bez i jedne izglednije prilike.

Foto: FSB

Osvojeni bod (ne)zadovoljava oba rivala

 

- Srpska liga Beograd, 18. kolo:

Brodarac (Novi Beograd) - GSP Polet Dorćol (Beograd) 0:0

Stadion: FK Brodarac

Gledalaca: 150

Sudija: Nikola Božović

Žuti kartoni: Pavlović (Brodarac), Marušić (GSP Polet Dorćol)

Brodarac (Novi Beograd): Lazarević, Ćorović, Manov (Janković), Zečević (Bojović), Pavlović, Ilić, Vranješ (Bogdanović), Lakčević, Savić, Vučetić, Mitrović (Dacić).

GSP Polet Dorćol (Beograd): Marić, Tošić, Tatomirov, Radulović, Jovanović, Nikolić (Mijušković), Spasić (Dimić), Marušić, Đorđević, Stojanović, Daraboš.

Osvijenim bodom svakako su zadovoljniji domaći fudbaleri koji se polako udaljavaju iz opasne zone, a u narednom kolu dočekuju surčinsko Jedinstvo.

Ekipa GSP Polet Dorćola u ovom momentu se nalazi na desetoj poziciji, a priliku da načini i prodor ka gornjem domu imaće nakon naredne takmičarske rundne kada će dočekati ekipu Rada.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading