POKLON KAKVOM SE NISU NADALI: Stadion Hajduka uskoro dobija moderan semafor - dar stiže od sportskih prijatelja iz Inđije! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.03.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika novina uskoro će dočekati sve ljubitelje fudbala u Beški.

POKLON KAKVOM SE NISU NADALI: Stadion Hajduka uskoro dobija moderan semafor - dar stiže od sportskih prijatelja iz Inđije! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Hajduk Beška

Fudbaleri Hajduka iz Beške prethodne sezone kroz Sremsku ligu izborili su se za plasman u viši takmičarski rang, Vojvođansku ligu Jug u kojoj u aktuelnoj takmičarskoj godini beleže više nego zadovoljavajuće rezultate.

 

Uoči mečeva 18. takmičarske runde ekipa Hajduka sa skorom od sedam pobeda, dva remija i osam poraza, nalazi se na sredini tabele, sa mogućnosću da u narednim mesecima zauzme i poziciju u gornjem domu.

Istovremeno je agilno klupsko rukovodstvo najavilo i velike promene na samom stadionu. Pre samo petnaestek dana svetlost dana su ugledali projekti o izgradnji modernog sportkog centra koji će biti na ponos Beške i okoline, a prvi korak ka navedenom, usledio je krajem aktuelne nedelje.

Naime, FK Hajduk iz Beške je dobio vredan poklon od sportskih prijatelja iz ekipe Inđije Toyo Tires. Reč je o dosadašnjem semaforu koji se nalazio na "Toyo Tires Areni", a koji će u narednom periodu omogućiti publici u Beškoj da lakše prati mečeve svojih ljubimaca.

 

Tim povodom rukovodstvo Hajduka je izdalo i kratko saopštenje za javnost:

- Zahvaljujemo se FK Inđiji Toyo Tires što nam je poklonila semafor, neka njih služi novi u Superligi, da već sledeće godine na njemu piše ime naših velikana Partzana i Zvezde, a ovaj neka služi nas da dostignemo njihove uspehe. Hvala upravi oba kluba, zajedno smo jači.

Novi semafor će uskoro biti psotavljen na stadionu Hajduka čime će klub načiniti još jedan važan korak ka ostvarenju uslova kojima bi ekipa mogla u dogledno vreme i da se umeša u borbu za plasman u treći stepen nacionalnog klupskog fudbala, Srpsku ligu Vojvodina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading