KLUB 50: Svečanost na Marakani - izdanak Zvezdine škole upisao svoje ime u klupske anale! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.03.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partijama u aktuelnoj sezoni može se nametnuti i treneru Vladanu Milojeviću.

KLUB 50: Svečanost na Marakani - izdanak Zvezdine škole upisao svoje ime u klupske anale! (FOTO, VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri RFK Grafičara u aktuelnoj sezoni Prve lige Srbije beleže promenljive rezultate, a jedan od najstandardnijih igrača u ekipi trenera Marka Neđića jeste mladi defanzivni vezni fudbaler Marko Ćurić.

 

Reč je dvadesetogodišnjem fudbaleru, rođenom Beograđaninu, koji je prošao kompletnu fudbalsku školu Crvene zvezde i koji od leta 2022. godine nosi opremu popularnih "grafosa".

U aktuelnoj sezoni Ćurić je zabeležio 22 nastupa u prvenstvenim mečevima. Na terenu je proveo 1.691 minut, a i pored činjenice da mu golovi nisu prioritetni zadatak, tri puta je svoje ime upisao u listu strelaca.

Posebno je važan bio pogodak koji je postigao u meču 21. takmičarske runde kada je golom u 21. minutu doneo veliki trijumf RFK Grafičaru u meču protiv favorizovane Inđije Toyo Tires.

 

 

- Marko Ćurić:

Datum rođenja: 17. avgust 2003. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: defanzivni vezni

Igračka karijera: Crvena zvezda U-15 (Beograd), Crvena zvezda U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar (Beograd)

Uoči meča protiv sremskomitrovačkog Radničkog koji se igra u okviru 25. kola, upriličena je mala svečanost. Naime, sportski direktor "ljubičastih" Dušan Anđelković poklonio je Marku Ćuriću uramljeni dres RFK Grafičara sa "brojem 50", brojem koji simbolizuje ukupno mečeva koliko je do sada Ćurić odigrao u opremi kluba sa Senjaka.

Foto: RFK Grafičar

Novo ime u "klubu 50" - Marko Ćurić

 

Kada je reč o ovosezonskim ostvarenjima RFK Grafičara, ekipa se trenutno nalazi u donjem delu prvoligaške tabele, a svi u redovima "ljubičastih" se nadaju da aktuelni sastav može da se izbori za plasman u plej-of fazu takmičenja, što bi se svakako smatralo uspehom, s obzirom na do sada prikazane partije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading